Samsunspor taraftarlarından Fanatik Gazetesine tepki

TAKİP ET

Samsunspor'un İstanbulspor'a 3-0 yenilmesi ile ilgili haberde 'Taraftar Ertuğrul Sağlam'ı istifaya davet etti' yazan Fanatik Gazetesine, Samsunsporlu taraftarlardan tepki geldi.

Fanatik Gazetesinin Samsunspor'un 3-0 yenildiği İstanbulspor maçı ile ilgili yayınladığı haberde, 'Taraftarlar sosyal medya üzerinden teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a tepki gösterirken, istifaya davet etti' ifadelerine yer vermesi tepkilere neden oldu.

1965 Samsunspor Derneği, Fanatik Gazetesinin haberine tepki göstererek, bir basın açıklaması yaptı.

Yapılan açıklamada Fanatik Gazetesini kınayan 1965 Samsunspor Derneği, şunları dile getirdi.
"Geçtiğimiz gün evimizde oynadığımız İstanbulspor - Samsunspor karşılaşmasını sonrası Fanatik Gazetesinde yer alan habere göre "Alınan sonuçlardan memnun olmayan Samsunsporlu taraftarlar, sosyal medya üzerinden teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a tepki gösterirken, istifaya davet etti" iddiası tamamıyla yalandır. Daha evvel de "Adı Üstünde Hazırlık" diye kendince alaycı başlıktan atanlar bu kez yeni bir algı oyununa geçerek bu kez de teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam üzerinde gitmek istemiştir. Artık bu tür algı operasyonlarını büyük Samsunspor taraftarının yemediğini, yutmadığını bilmelerini ve aksine bizi daha çok birbirimize kenetlediğini ve hedefimize; başkanıyla, teknik adamıyla, futbolcusuyla, taraftarıyla, koca bir camiayla koşacağımızı bilmelerini isteriz. Söz konusu uydurma metin için Fanatik Gazetesi'ni kınıyor, tüm büyük Samsunspor taraftarlarımızı bu tarz yalan ve uydurma haberlere itibar etmemelerini, 1965 Samsunspor Derneği olarak bu alçak lobilerinin her zaman karşısında duracağımızı bir kez daha hatırlatıyoruz."

Samsunspor taraftarlarından Fanatik Gazetesine tepki