Samsunspor'un galibiyeti şehirde bayram havası estirdi

TAKİP ET

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Bundan 28 yıl önce Malatyaspor maçına giden kafilemizin karıştığı kazada hayatını kaybeden futbolcularımız, Malatyaspor maçına çıkamamışlardır. Sanki bu Evkur Malatyaspor maçında futbolcu kardeşlerimin yanındaydılar. 8 hafta aradan sonra Samsunspor'un elde ettiği 3-0'lık skorla eski günlerine dönmesinin sevinci şehirde bayram havasına dönüştürmüştür" dedi.

Başan Tok, Samsunspor'un  evinde ağırladığı Evkur Malatyaspor karşısında oynadığı futbolla elde ettiği 3-0'lık skorun  yeni umutlar oluşturduğunu kaydetti.

"ŞEHRİN MORALİ YÜKSELDİ."
Büyük bir coşku ile taraftarın desteğini arkasına alarak eski günlerine dönen Samsunspor'un bu başarısının şehirde büyük bir sevinç yaşattığını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 90 dakika boyunca büyük bir coşku ve heyecanla süren karşılaşmanın sonucunda elde edilen 3-0'lık galibiyet ile şehrin morali yükseldi." diye konuştu. 

"SAMSUNSPORDAN ŞEHRE BÜYÜK ARMAĞAN"
Samsunspor'un şehrin markası olduğunu belirten Başkan Tok,  " Şehir Samsunsporla seviniyor, Samsunsporla üzülüyor. Samsunspor bizim için büyük bir sevda. Kırmızı ve beyaz renklerini gönlümüze yazdık. Samsunsporla hüzünleniyor ve mutlu oluyoruz. Bundan 28 yıl önce Malatyaspor maçına giden kafilemizin karıştığı kazada hayatını kaybeden futbolcularımız, Malatyaspor maçına çıkamamışlardır. Sanki bu Evkur Yeni Malatyaspor maçında futbolcu kardeşlerimin yanındaydılar. Samsunsporumuz, ligin TFF 1.Lig'in 19'uncu haftasında bize büyük bir armağanda  bulundu. 8 maçtır kazanamayan Samsunsporumuzun üst üste 4 maçtır kaybetmeyen Evkur Yeni Malatyaspor'ı mağlup etmesi bizi daha da umutlandırdı.Elde edilen skorla ile üç puanı hanesine kazandıran Samsunsporumuza, Kulüp Başkanı Erkut Tutu'ya, yönetimine, teknik heyete ve futbolculara ve maç boyunca heyecanı ve coşkusu dinmeyen taraftarımızı canı gönülden muhabbet ve teşekkürlerimi sunuyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.