SAMTİAD ilk toplantısını yaptı

TAKİP ET

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen genel kurul sonrasında bir araya gelen SAMTİAD'ın yeni yönetim kurulu görev dağılımı yapıldı, yeni dönemde yapılması gereken çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu."

Toplantıda yapılan görev dağılımında Başkan Yardımcılıklarına Sedat Uygun ve Fatma Çiçek  getirilirken Genel Sekreterliğe Mehmet Yıldırım, Saymanlığa da Mustafa Öztürk seçildi. Yılmaz Uzunlar ve Ömür Ünal'ın da yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacağı SAMTİAD'da Denetleme kurulu başkanlığı'na Eyüp Ergün getirildi.
 
 Ünal Arlı ve Haluk Kurt'un  denetim kurulu üyeleri olarak görev sürdüreceği SAMTİAD'ın ilk toplantısı ve çalışmalar hakkında değerlendirme yapan Başkan Abdulgaffur Turan; " Samsun Turizminin sorunlarını biliyoruz. çözüm için çalışmalar yaparak Samsun ve bölge turizminin gelişmesi için gerekeni yapacağız. Yeni yönetim kurulumuz ve üyelerimizle birlikte çözüm ortakları, kamu, siyaset ve özel sektörün de içinde bulunduğu yapılanmalarla bir bütün halinde gerekli çalışmaların yapılması için uğraşacağız.
Samsun'da varolan turizm potansiyelinin değerlendirilmesi, somut adımlar atılması için tüm bileşenleri göreve çağırıyoruz. " dedi.

SAMTİAD ilk toplantısını yaptı