Samtiad Üyelerine sosyal medya yönetimi semineri

TAKİP ET

Samsun Turizm ve İş Adamları Derneği (SAMTİAD) tarafından düzenlenen 'Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi' semineri dernek üyelerinin katılımıyla My House Hotel Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Seminerde konuşmacı olarak İKONİK İş Geliştirme ve Marka İletişimi Uzmanı Fatma Kurt, 19 Mayıs Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yetkin Bulut ve Bahçeşehir Üniversitesi Yazılım Mühendisliği Mezunu, Dijital Pazarlama Uzmanı Sefa Petenkaya katıldı. Seminerde özellikle günümüz pazarlama anlayışı, iş geliştirme ve marka danışmanlığı, kurumsal iletişim, sosyal medya kanallarının etkin kullanımı ve insanların beklentilerine nasıl cevap verileceği ve sosyal medya üzerinden pazarlama gibi birçok konuda bilgiler verildi.

Seminer sonrası konuşan SAMTİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çakır, günümüz teknolojisiyle ön plana çıkan sosyal medyanın, etkin kullanımının çok önemli olduğunu ve sosyal medyanın gücünü çok iyi derecede kullanmamız gerektiği üzerine görüşlerini ifade etti. Özellikle sosyal medya sayesinde geniş kitlelere artık kolay ulaşıldığını söyleyen Çakır, şehrimiz turizmini tanıtmada da çok önemli olduğunu vurguladı. Bu tür seminerlerin devam edeceğini de belirten Çakır, konuşmacılara ve katılım gösteren dernek üyelerine teşekkür etti.

Samtiad Üyelerine sosyal medya yönetimi semineri