Sanayi Esnafı'ndan Eyüp Aydın'a büyük destek

TAKİP ET

Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Eyüp Aydın, 2017 yılının geride kaldığını, yeni yılın değişimin, gelişimin ve esnaf adına sorunların değil de çözümlerin konuşulacağı bir yıl olmasını dilediğini söyledi.

GEÇEN ZAMANIN TELAFİSİ YOK

Çok uzun yıllardır özellikle sanayi esnafının uykularını kaçıran birçok sorunun çözüme kavuşmadan günümüze kadar geldiğini belirten Eyüp Aydın, 2018, çözümün, projelerin, esnafın yüzünü güldürecek icraatların yılı olması gerektiği söyledi. Çok uzun zamandır sadece konuşulduğunu, hiçbir somut adımın atılmadan sadece söylemlerle vaktin boşa geçtiğini ifade eden Aydın, “ Zaman inanılmaz bir hızla akıp geçiyor. Maalesef geçen günlerin telafisi ise asla mümkün olmuyor. Yıllardır devam eden sorunlar ve bu sorunların çözümü için gerekli çaba, enerji ve mücadeleyi göstermeyenlerin, dün yapamadıklarını, bugün vaat olarak söylemeleri hiçbir esnafımız tarafından inandırıcı bulunmadığını açıkça söylemek isterim. Seçimler, seçilmek kaygısı ile verilen vaatlerle değil, hizmet için ortaya konan proje ve çözümlerin yarıştığı platformlardır. Hizmet için göreve gelenlerin, görev yaptıkları süre içerisinde ortaya koydukları tavır, hizmet anlayışı, esnaf ve üyelerinin ne kadar yanlarında oldukları önemlidir” diye konuştu.

SORUNLAR BELLİ ÇÖZÜM ZAMANI

Bütün hedeflerinin 2018 yılı ile başlayan ve Samsun Sanayi Sitemizin önemli birer emektarı olan SMSO Üyelerinin gelecek kaygısını ortadan kaldırarak, tek yürek halinde zaten ortada olan sorunların çözümünü sağlamak olduğunu ifade eden Eyüp Aydın, “ Esnafımız artık sorunların değil, çözümün konuşulmasını istiyor. Yıllardır bırakın sorunların çözümünü, esnaf arkadaşları ve büyüklerinin yanına gelerek ‘nasılsınız’ diye sormayanların, yeniden seçilmek kaygısıyla ortaya koydukları söylemleri de hem gerçekçi, hem de samimi bulmuyorlar. Allah’ın izniyle 2018 bir arada olduğumuz, tek yürek olduğumuz, birlikte olduğumuzda neleri başarabileceğimizi göstereceğimiz yıl olacaktır. 2018 özelinde SMSO, genelinde ise bütün esnafımızın güçlü yarınlarını tesis edeceği yıl olacaktır. Bu büyük ve güçlü ailenin bir araya geldiğinde her türlü zorluğun üstesinden geleceği gibi, örnek teşkil edecek de birçok çalışmaya imza atacaktır” şeklinde konuştu