Sandıkçı'dan 1 Mayıs mesajı

TAKİP ET

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, belediye olarak emekçilerin daha iyi yaşam koşullarına ulaşması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi.

Başkan İbrahim Sandıkçı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Sandıkçı mesajında, Türkiye'nin her geçen gün büyüyen ekonomisinin ardında işçilerin yer aldığını belirterek, "Türkiye'nin ve şehrimizin daha kalkınmış, daha üretken hale gelmesinde emekçilerimizin alın teri ve emeği bulunmaktadır. Bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. Biz de sosyal belediyecilik anlayışımızın gereği olarak çalışanlarımızın ve emekçilerin her zaman yanında olacağız" dedi.

KALKINMADA EMEKÇİLERİN EMEĞİ VAR
Alın teri ve emeğin en yüce değer olduğunun altını çizen Başkan Sandıkçı, "Hükümetimiz istihdamı artırmak, işsizlik oranını düşürmek için pek çok çalışma yaptı ve yapmaya da devam ediyor. Bu anlayışla, emekçilerimiz bugüne kadar ücretten sosyal haklara kadar her alanda önemli kazanımlar elde ettiler. Biz de belediye olarak emekçilerimizin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmaları için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Bu vesileyle emek ve alın teriyle ülkemizin büyümesi ve kalkınmasında önemli rol oynayan işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

ibrahim sandıkçı