Sarıcaoğlu: LS Yapı Atakum'a Değer Katacak

TAKİP ET

LS Yapı Samsun'un Atakum ilçesinde açıldı.

Isıtma ve Doğalgaz sistemleri üzerine faaliyet gösterecek olan LS Yapı Samsun’un Atakum ilçesinde yapılan görkemli bir törenle hizmete açıldı. Açılış törenine seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

Öğrenimini İklimlendirme, ısıtma ve soğutma sistemleri üzerine yapan ve daha sonra özel sektörde görev alan genç girişimci Latif Sarıcaoğlu gerçekleştirdiği, yatırımla Atakum Yeni Mahalle de  LS Is Yapı Firmasını açtı.  Firma faaliyet gösterdiği sektörde Samsun ve Atakum’un yanı sıra bölgeye de hizmet verecek.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti Atakum ilçe Başkanı, AK Parti Atakum Gençlik Kolları Başkanı, Atakum Belediyesi Meclis Üyeleri, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölge Müdürü İbrahim Güven ve seçkin bir davetli  topluluğunun katılımı ile yapılan IS Yapı’nın açılış töreninde konuşan genç yatırımcı Latif Sarıcaoğlu, her geçen gün daha büyüyen Atakum’a böyle bir yatırımı gerçekleştirmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Atakum gerek ekonomik ve gerekse nüfus olarak Samsun’un en hızlı büyüyen ilçesi, o nedenle bizde yatırımımızı bunları dikkate alarak bu ilçemize yaptık. Burada deneyimli ve işinde uzman bir ekipten oluşan kadromuzla müşteri memnuniyeti odaklı çalışmamızla Samsun dışında bölgeye de hizmet vererek büyümemizi sürdüreceğiz. Bu gelişmemize paralel olarak gelecek yıllarda istihdam sayımızda artacaktır.” Dedi.

Açılış törenine katılan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’da açılan her iş yerinin ülke ekonomisine verilen bir destek olduğunu söyleyerek genç girişimciyi kutladığını belirtti. Sarıcaoğlu, “ Kavaklı genç bir girişimcinin Samsun Atakum’da böyle bir yatırım gerçekleştirmesi bizler içinde övünç ve gurur kaynağı olmuştur. Şehrimizde ticari hayata giren her işletme işsizimiz için iş ve aş kapısı bölge ve ülke ekonomimiz için de ayrı bir değerdir. Genç girişimcimize başarılı ve bol kazançlı işler diliyorum” dedi.