Sarıcaoğlu, 'STK'larımızla Birlikteyiz'

TAKİP ET

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Atakum Kavaklılar Derneği Başkanı Av. Erhan Çankaya ve yönetimi ile Kavak Belediyesinde istişare ve değerlendirme toplantıları kapsamında bir araya geldi.

Hemşehri derneklerinin önemine vurgu yapan Başkan Sarıcaoğlu, “İlçemizin tanıtımı için hemşehri dernekleri son derece önemlidir. Kavak Belediyesi olarak Sivil Toplum Kuruluşlarına her zaman gerekli desteği ve değeri veriyoruz. Hemşehri dernekleri, ilçemize kültürel anlamda büyük zenginlik katmaktadır. Hemşehrilerimiz arasında yardımlaşmayı ve kaynaşmayı sağlamaktadır. Atakum Kavaklılar Derneğimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

 
Sarıcaoğlu, “Hemşehrilerimizi Önemsiyoruz”

İlçeye yapılan çalışmaların her zaman insan odaklı olduğunun altını çizen Başkan Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti; “İlçemizde yapılan çalışmalarda ilk hedefimiz vatandaşlarımızın nasıl daha çok faydasına oluru düşünmek. Yine bu mantık ile gurbetteki hemşehrilerimizi de düşünerek onların Kavak’a dönüşünü sağlamak adına istihdama her zaman öncelik veriyoruz. İstihdamın artması adına birçok farklı projelere imza atıyoruz” ifadelerinde bulundu.

 
Sarıcaoğlu, “Doğalgaz Çalışmaları Bu Sene Başlayacak”

Doğalgaz çalışmaları ile ilgili olarak imzaların atıldığını belirten Başkan Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti; “Tüm hemşehrilerimin özellikle gurbetteki hemşehrilerimin merakla beklediği doğalgaz çalışmaları konusunda sona gelindi. İmzalar atıldı ve bu sene çalışmalar başlayacak. 2019 yılında da kullanmaya başlayacağız. Doğalgazın ilçemize gelmesi ile birlikte istihdam da da daha fazla artış olacak. Çünkü ilçemize gelmek isteyen birçok yatırımcı doğalgazı bekliyor” dedi.

Dernek çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini vurgulayan Atakum Kavaklılar Derneği Başkanı Av. Erhan Çankaya, “Atakum Kavaklılar Derneği olarak Kavak’ın gelişimini ve değişimin yakından takip ediyoruz. Tüm Kavaklı hemşehrilerimize saygı ve sevgilerimi sunuyorum” ifadelerinde bulundu.