Sarıcaoğlu'ndan Meclis Üyelerine Teşekkür Plaketi

TAKİP ET

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak Belediyesi toplantı salonunda Kavak'ta görev yapmış önceki dönem İl Genel Meclis üyeleri ve Belediye Meclis Üyelerine plaket takdim etti.

Kavak Belediyesi kurulduğu 1934 yılından bu yana görev yapmış ve halen hayatta olan geçmiş dönem İl Genel Meclis üyeleri ve Belediye Meclis Üyelerine Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu teşekkür plaketi takdim etti. Duygu dolu anların yaşandığı programa toplam 61 davetli katılım sağladı.

Kavak Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen programda Belediyenin çalışmalarına vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim eden Başkan Sarıcaoğlu şu ifadelere yer verdi; “İlçemize hizmet eden ve halen hayatta olan meclis üyeliği yapmış değerli ağabeylerim ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Amacımız bir olalım birlikte olalım istişare halinde olalım. Güzel ilçemize kim ne yaptıysa Rabbim onlardan razı olsun. Yıllarda geçse asırlarda geçse yapılan çalışmalar, hizmetler ve iyilikler asla unutulmaz. Siz değerli büyüklerimizden aldığımız bu kutsal bayrağı bizden sonraki gelecek nesillere en iyi şekilde taşıyıp teslim edebilmenin azmi ile çalışmalarımıza özenle devam ediyoruz. Bugün burada olan siz değerli büyüklerimize katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Rabbim hepinize sağlık ve uzun ömür versin. Ahirete intikal etmiş değerli büyüklerime de rahmet eylesin” dedi.

Duygusal Anlar Yaşandı

Programda Kavak’ta Meclis Üyeliği yapmış ve halen hayatta olan bundan 45 yıl önce Meclis Üyeliği yapmış kişiler plaketlerini Başkan Sarıcaoğlu’ndan alırken duygu dolu anlar yaşadılar. Böylesine güzel bir organizasyonu düzenlediği için Sarıcaoğlu’na teşekkür eden Meclis üyeleri şunları söylediler; “Vefa eden vefa bulur. İlçemizdeki değişimi ve gelişimi görmemek imkânsız. Çalışkan bir Belediye Başkanına sahip olmanın yanı sıra vefalı bir Başkana da sahip olmak bizler için çok gurur verici bir şey. Rabbim yolunu ve bahtını açık etsin. Kendisine bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyoruz. Bizleri unutmayıp onure ettiği için Başkanımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundular.

Ayrıca bunun yanı sıra yine Kavak Belediyesi kurulduğu 1934 yılından bu yana Belediye Başkanlığı yapmış ancak vefat etmiş Hüseyin AKAL (1934 - 1938), Sabri AKAL (1938-1949), Ahmet AKAL (1949 - 1954), Mehmet YAŞAR (1954 - 1957) ve Mustafa KILIÇARSLAN (1957 - 1960)’a, 84 yıl sonra yakınları İlhan AKAL, Ebru AKAL, Mehmet Ali YAŞAR ve Muzaffer KILIÇARSLAN’a hizmet teşekkür plaketleri yine Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu tarafından takdim edildi. 84 Yıl aradan sonra unutulmadıkları, hatırlandıkları ve bu şekilde onure edildikleri için Belediye Başkanı’na teşekkür eden yakınları duygusal anlar yaşadı.

Programın sonunda Sarıcaoğlu toplantıya katılan tüm davetlilere; “Çok değerli Meclis Üyelerimiz, Görev yaptığınız süre içerisinde Kavak Belediyemizin çalışmalarına verdiğiniz değerli katkılarınız için şahsım ve ilçem adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Sizi her zaman takdir ve şükranla hatırlayacağız” şeklinde teşekkür etti.