Sarıkaya ve Tanrıver ailelerinin mutlu günü

TAKİP ET

Vezirköprü İlçesi'nin tanınmış ve sevilen ailelerinden Sarıkaya ve Tanrıver'in çocukları Tuğçe ve Fazıl gerçekleşen muhteşem düğün merasimi ile dünya evine girdi.

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde faaliyet gösteren Sarıkaya Mobilya'nın sahibi AK Parti Vezirköprü eski ilçe başkanı,  İşadamı Necmi Sarıkaya'nın kızı Tuğçe, hayatını Fazıl Tanrıver ile birleştirdi. 
Vezirköprü Bemsa Düğün Salonunda gerçekleşen merasime Hatice ve Necmi Sarıkaya ile Hava ve Mehmet Tanrıver ailesinin yakınları, sevenleri yoğun bir katılım gösterirken, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri de Tuğçe ve Fazıl çiftini yalnız bırakmadı. 


 

İlk danslarını yapan Tuğçe ve Fazıl çifti daha sonra düğün pastasını kesti. Pasta kesiminin ardından gençleri tebrik eden AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Mutluluklar paylaştıkça çoğalır, üzüntüler paylaştıkça azalır" anlayışı içinde burada Sarıkaya ve Tanrıver ailelerinin değerli evlatları Tuğçe ve Fazıl'ı yalnız bırakmayan siz kıymetli misafirlere hoşgeldiniz diyor, genç çifte iki cihan saadeti dilerken, gerçekleşen evliliğin her iki aile için hayırlı uğurlu olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi. 
Düğün takı merasimiyle devam ederken, Sarıkaya ve Tanrıver aileleri davetlilere teşekkür ettiler.

Sarıkaya ve Tanrıver ailelerinin mutlu günü