SASKİ Genel Müdürü Yanık'dan Havza Belediye Başkanı Özdemir'e ziyaret

TAKİP ET

SASKİ Genel Müdürü Bahattin Yanık, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'i ziyaret etti.

Genel Müdürü Bahattin Yanık yapılan görüşmede Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan’a Havza'da SASKİ'nin 2022  yılı çalışma planı kapsamında tamamlanan ve devam eden işleri hakkında bilgiler vererek yapılacak işler hakkında istişarede bulunuldu.
SASKİ Genel Müdürü Bahattin Yanık talepler ve ihtiyaçlar doğrultusunda hazırlanan 2022 yılı çalışma planı doğrultusunda çalışmalarına devam edildiğini belirterek; “Gidirli Mahallesi'nde inşa edilen içme suyu arıtma tesisini tamamladı. 35 milyon liraya mal olan tesisimiz ile 31 mahallenin içme suyu sorunu çözüldü. İnşallah Havza’da tüm mahallelerimizde ve ilçe merkezimizde içme suyu konusunu kalıcı olarak çözeceğiz.” Dedi.
Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan ise ilçede su sıkıntı yaşanmaması için gerekli her türlü önlemin alması gayretinde olduklarını, bu kapsamda SASKİ ile istişare halinde olduklarını belirterek; “İnşallah Büyükşehir Belediyemiz en kısa sürede ilçemizde su ve altyapı yatırımlarını tamamlayacak.”dedi.
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise “SASKİ ilçemizde önemli hizmetlerde bulunmaya devam ediyor. İlçe merkezinde, kırsal mahallelerimizde önemli projeleri hayata geçiren SASKİ Genel Müdürümüze ve ekibine teşekkür ediyorum. SASKİ tarafından faaliyete alınan Havza İçme Suyu Arıtma Tesisi ile birçok mahallemizde su sorunu çözüldü. Havza Belediyesi olarak bizler de halkımıza hizmet götürmek adına SASKİ ekiplerimize gerekli desteği vermekteyiz. Amacımız ilçe genelindeki su ve altyapı hizmetlerinde ki kaliteyi en üst düzeye çıkarmak. Bu kapsamda SASKİ ekiplerimiz arazide yoğun bir çaba içerisindeler. SASKİ Genel Müdürümüz Sayın Bahattin Yanık’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederim.” dedi.
Yanık’a ziyarette SASKİ Havza Şubesi Müdürü Mustafa Arslan eşlik etti.

SASKİ Genel Müdürü Yanıkdan Havza Belediye Başkanı Özdemire ziyaret