SAYİDER'den AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman'a ziyaret

TAKİP ET

Samsunlu Almancılar ve Yabancı İş Adamları Derneği (SAYİDER) Kurucu Başkanı Ramazan Mırık, Yönetim Kurulu üyeleri, Ak Parti İl Başkanını Hakan Karaduman'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Mırık, AK Parti İl Başkanlığı görevine seçilen Hakan Karaduman’a hayırlı olması dileklerini iletti.

Mırık, gurbetçileri bir araya topladıklarını işaret ederek, şöyle devam etti:

“Samsunlu gurbetçileri bir araya toplamak ve şehriniz Samsun’a yatırım kazandırmak amacıyla derneğimizi kurduk. Kurulduğu dört yıllık süre zarfında yurtdışından büyük sermaye aktarımına vesile olduk. Üyelerimiz her geçen gün sayısı artmaktadır. Gurbetçi kardeşlerimizin Ülkemize yatırım yapmasının önünü açan siyasi istikrar olmuştur. İnşallah bu zorlu seçim süreci sonucu itibari ile  Ülkemiz için hayırlı olur. Siyasi istikrarın devamına vesile olur. İnşallah hep birlikte bizlerde Türkiye’nin gelişimine katkı sağlamaya devam ederiz.” dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernekleşmenin önemine dikkat çekti.

Karaduman, konuşmasına şöyle devam etti:

“Ülke menfaatleri doğrultusunda bir çatı altında birleşerek dernekleşen sivil toplum kuruluşları daha güzel işler gerçekleştirmektedirler. Ak partinin iktidara gelmesi ile ciddi anlamda gurbetçi kardeşlerimizin ülkeye dönüşünde artış oldu. Gurbetçilerimiz yatırımlarını Ülkemize aktarmaları sonrasında çok ciddi kazanımlar elde ettik. İktidarımız döneminde yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak yasal düzenlemeler gerçekleştirdik. Yatırımcının önünü açmak, Şehrimize ve Ülkemize değer katacak yatırımları kazandırmak için her türlü desteğe hazırım.”

SAYİDER