Şehit onbaşı için mevlid okutuldu
Samsun Büyükşehir Belediye Başkan'ı Yusuf Ziya Yılmaz, şehit uzman onbaşı Muhammet Yılmaz için okutulan Mevlid-i Şerife katıldı.
Mardin'in Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlarda bölücü terör örgütü PKK'lı teröristler tarafından önceden yola döşenen el yapımı patlayıcının patlatılmadı sonucu şehit düşen ve geçtiğimiz salı günü son yolculuğuna uğurlanan uzman onbaşı
Muhammet Yılmaz için dün ailesine taziye ziyaretinde bulunan Başkan Yılmaz bugün de şehit için köyünde okutulan mevlide katıldı.
Acılı baba Mecit Yılmaz ve Başkan Yılmaz yan yana oturarak Mevlid-i Şerifi dinlediler. Havza Arslançayır köyündeki mevlide Yılmaz'ın yanı sıra Havza kaymakamı Alper Tanrısever, Havza Belediye Başkan'ı Murat İkiz ve çok sayıda vatandaş katıldı.