Şehit Polis Demet Sezen Kreş ve Gündüz Bakımevi Atakum'da hizmete girdi

TAKİP ET

Samsun'un Atakum İlçesinde şehit polis Demet Sezen'in adını taşıyan Kreş ve Gündüz Bakımevi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Samsun'un Atakum İlçesinde şehit polis Demet Sezen'in adını taşıyan Kreş ve Gündüz Bakımevi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Samsun'un Atakum Belediyesi tarafından yapılan Kreş ve Gündüz Bakımevine, şehit polis Demet Sezen'in ismi verildi. 15 Temmuz darbe girişimi sırasında özel harekata yapılan saldırıda şehit düşen Demet Sezen'in ismi Samsun'un Atakum ilçesinde hizmete giren kreş ve gündüz bakımevinde yaşayacak.


 Atakum Belediyesi tarafından hizmete alınan kreş Şehit Polis Demet Sezen Kreş ve Gündüz Bakımevinin açılış törenine Atakum İlçe Kaymakamı Ali Bakoğlu, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanı Turan Çakır, Özgecan Kadın Koordinasyon Merkezi Gönüllü Yöneticisi Fatma Taşçı, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erdinç Yüceer, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Ergüden, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, AK Parti Atakum İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hamza Macit'in yanı sıra STK temsilcileri, öğrenci velileri, vatandaşlar ile çok sayıda davetli katıldı. 

Açılışta hem hüzünü hem de gururu birlikte yaşadıklarını belirten Başkan Taşçı; "Şehidimizin kuzeni Tuğba Birel de bu özel açılışta bizleri yalnız bırakmayarak yanımızda oldu. Kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle şehidimiz Demet Sezen'i ve tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz. Atakum Belediyesi Şehit Demet Sezen Kreş ve Gündüz Bakımevi ilçemize hayırlı olsun." dedi.

atakum belediyesi