Seral Tekstil kadın emekçilerini unutmadı

TAKİP ET

Samsun Merkez OSB'de faaliyet gösteren Seral Ev, Otel, Tekstil Sanayi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde bünyesinde çalışan emekçi kadınları unutmayarak, günün anısına çeşitli hediyeler armağan etti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, çeşitli etkinliklerle kutlanırken,  Samsun Merkez Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Seral Ev, Otel, Tekstil Sanayi de bünyesinde çalışan emekçi 113 kadın işçisini unutmadı. Seral Ev, Otel, Tekstil Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Erol Beytekin, yemekte bir araya geldiği kadın çalışanlara çiçek ve bluz armağan ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Kadir Erol Beytekin, daha sonra ise, günün anısına kadın personeliyle hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu arada fabrikada çalışan erkek işçilerde unutulmayarak onlara da gömlek hediye edildi.

Kadın çalışanlara teşekkür etti

Fabrikada çalışan işçilerin yarısından çoğunun kadın olduğuna vurgu yapan Seral Ev, Otel, Tekstil Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Erol Beytekin, “Bugün gerçekten bizim için çok önemli bir gün. Bugün ayrıca, emekçi kadınlar günü. 20 ülkeden fazla ülkeye ihracat yapan bir firmamıza katkılarından dolayı kadın çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Şüphesiz ki; dünyanın varoluşundan bugüne kadar her gelişmede kadınlarımız önemli rol üstlenmiştir. Ulu Önder Atatürk’ün, “Dünya üzerindeki her şey kadının eseridir” sözü de kadınlarımızın değerini ortaya koymaktadır. Bir işveren olarak, kadınlarımızın gündüz iş hayatına katkı sağlaması, akşam ise çocuklarına annelik görevlerini yürütmesi gerçekten takdire şayandır. Biz de firma olarak çam sakızı, çoban armağanı kadınlarımızı bu özel ve anlamlı günde ödüllendirmek istedik. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın bu özel gününü içtenlikle kutluyorum” dedi.