Şeref Malkoç Samsun basını ile buluştu, sorun ve şikayetleri dinledi

TAKİP ET

Samsun'a gelen Kamu Denetçiliği Kurumu Başdenetçisi (Ombudsman) Şeref Malkoç, beraberindeki kamu denetçileri eşliğinde Samsun basınının şikayetlerini dinledi.

Samsun'a gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kamu Denetçiliği Kurumu Başdenetçisi (Ombudsman) Şeref Malkoç, yerel basın temsilcileri ve ajans muhabirleri ile toplantı yaparak sorun ve şikayetlerini dinledi.

Samsun'da bir otelde gerçekleşen toplantıda Kamu Denetçiliği Kurumu Başdenetçisi (Ombudsman) Şeref Malkoç, basın mensuplarına kurumun çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdi.

Malkoç, Samsun'dan şuana kadar 3700 şikayet aldıklarını belirterek, yapılan şikayetlerin çözümü noktasında çalışmalar yaptıklarına dikkati çekti.

Verdiği bilgilerin ardından toplantıya katılan Samsun basınının sorun ve şikayetlerini tek tek dinleyen Şeref Malkoç, söz konusu şikayetleri Kamu Denetçiliği Kurumuna yapılmasını istedi. Gazeteciler, Şeref Malkoç'a belediyeler ile birlikte kamu kurumları ve diğer alanlarda yaşadıkları ve karşılaştıkları sorunları dile getirdi.

Şeref Malkoç Samsun basını ile buluştu