Sevdamız Samsun Platformundan Başkan Özdemir'e ziyaret

TAKİP ET

Sevdamız Samsun Platformu, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'i ziyaret ederek platform tarafından yürütülen 'Çocuklarımız Samsunspor'la Buluşuyor' projesi hakkında bilgiler verdiler.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in makamında gerçekleşen ziyarette Sevdamız Samsun Platformu Başkanı Nuri Seven platform çalışmaları ve 'Çocuklarımız Samsunspor’la Buluşuyor' projesi  hakkında Özdemir’e bilgiler verdi.

Projenin ilk etabının Salıpazarı İlçesi’nde gerçekleştirildiğini ve proje ile bin 500 öğrencinin Yılport Samsunspor’u, Samsun 19 Mayıs Stadı’nda izleme imkanı bulduğuna değinen Platform Başkanı Nuri Seven, “Bu proje ile Samsun’un ilçelerinde ve köylerinde yaşayan çocuklarımızı Samsunspor’la buluşturmak için gayret gösteriyoruz. Samsun’u ve Samsunspor’u sevmelerini sağlamak için yaşadıkları şehrin değerlerini yerinde görmeleri gerekiyor. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Sizlere de yeni görevinizde başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise ziyaretlerinden ötürü Seven ve ekibine teşekkür ederek; “Samsunspor Samsunun bir değeri ve bu değere herkesin sahip çıkması gerekli. Çocuklarımızın bu değeri öğrenmesi ve sahiplenmesi için yapmış olduğunuz çalışmalar için sizlere teşekkür ediyorum.” Dedi.

Ziyarete Seven’e, Teşkilat Sorumlusu Zahit Değirmenci, Samet Yıldırır ve Kerem Özel, Havza Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Şevket Sezer ve Hüsamettin Elmas eşlik ettiler.

Sevdamız Samsun Platformundan Başkan Özdemire ziyaret