Soffa Peyzaj Yaşam Alanlarınızı Renklendiriyor

TAKİP ET

Peyzaj Mimari Füsun Yurttürk Gedikli tarafından kurulan Soffa Peyzaj çevreye uyumlu peyzaj çalışmaları ile yaşam alanlarımıza kimlik kazandırıyor.

Kurtuluş yolu ve Atakum ,Atakent ve Kurupelit arası sahil şeridi gibi projeler ile Soffa peyzaj yaşam alanlarını yeni ve estetik kimlikler kazandırıyor.

Peyzaj, çevre içinde yer alan çeşitli karakterdeki doğal ve kültürel elemanların, estetik ve fonksiyonel bir şekilde bir araya getirilip düzenlenmesi sanatıdır.Burdan anlaşıldığı gibi peyzaj sadece bitki düzenleme değil, aynı zamanda bitkilerin devamlılığını sağlamak için sulama sistemlerinin, görsel ve fonksiyonelliği sağlayabilmek içinse aydınlatma ve sert zemin düzenlemelerinin bir bütün halinde düşünülüp mekan oluşturulmasıdır.

Gedikli ,Doğa planlama ve tasarım kavramlarını sistematik bir yapı içinde inceleyen Peyzaj Mimarlığı, sanat, bilim, mühendislik ve teknolojiyi biraraya getirerek alan tasarımı, planlaması ve yönetimi ile uğraşan bir meslek disiplinidir. Dünyada yaklaşık bir yüzyıldan daha uzun süredir Peyzaj Mimarları çevreyi şekillendirmektedir. Peyzaj Mimarları parklar, bahçeler, turizm ve dinlenme alanları, üniversite kampüsleri, yerleşim alanları, ticari merkezler ve kamu yapıları ile ilgili yer seçimi yaparlar.

Soffa peyzaj olarak canlı ve yapay bitkiler ,peyzaj,sulama,elektrik,proje çizimi tecrübeli ekimiz ile birlikte bahçe çevre bakım hizmetleri ,sert zemin malzemeleri doğal ve yapay taşlar ,bordür ve çiçeklikler ahşap çalışmaları yanı sıra fid an ve rulo ekme çim temini ve satışları hobi olarak da yapmakta olduğumuz ve ilerlediğimiz terrariumlarımız ve çeşitli canlı çiçeklerimiz ve süsleme malzemelerimiz ile yeni showroom ofisimiz olan Lovelet AVM 'de hizmet vermekteyiz.

Soffa Peyzaj İşletme Sahibi Füsun Yurttürk GEDİKLİ , ev,villa,site,bahçe düzenlemeleri ,Belediye ve bir çok kurumsal alanlarda da peyzaj çalışmaları yapıyoruz dedi.

Bu çalışmalardan bazlıları,

İlkadım ilçesinde bulunan Kurtuluş Yolu 
Atakum İlçesinde Adnan Menderes 
Canik İlçesinde Canik Belediyesi

Adres Bilgisi : Samsun Ordu Karayolu 1.km No:1 Canik / SAMSUN  ( Lovelet AVM )
Telefon Bilgisi : 0362 231 26 65      0 362 290 10 16