Tabla Börekcisi Samsunda açıldı

TAKİP ET

Eşsiz lezzet, damak tadı ve özel sunumlarıyla uzun yıllardır hizmet veren Tarihi Tabla Börekçisi Karadeniz Bölgesi'nde ilk şubesini, muhteşem bir törenle Samsun'a hizmete açtı.

istanbul’da dört şubesi bulunan Tarihi Tabla Börekçisi, Karadeniz Bölgesi'ndeki ilk şubesini Samsun'da açtı.  Özenle hazırlanmış sunum eşliğinde çeşitli börek ve tatlıları Samsunlularla buluşturmayı amaçlayan ve işletmeciliğini Oğuzhan Yıldırım ile Serdar Çetin'in yaptığı Tarihi Tabla Börekçisi İlkadım İlçesi, Abdulhak Hamit Caddesi Kılıçdede Mahallesi’nde hizmete girdi.

BAŞKAN TOK AÇTI 
Çok sayıda davetlinin katıldığı ve görkemli bir törenle hizmete sunulan şubenin açılışını İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve Samsun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası ( SSMMMO) Başkanı Hayrul Kayar yaptı.  Açılış kurdelesini kesen Başkan Tok ve beraberindekiler, işletmeyi gezerek böreklerin tadına baktı.

TAKDİRE ŞAYAN
 Açılışta konuşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, güzellikler paylaşıldığında mutlulukların da arttığını belirterek, "Burada tattığım böreğin bu zamana kadar yediğim en lezzetli börek oldunu söyleyebilirim. Özenle  yapılan sunumlar takdire şayan, tatlılar gerçekten çok lezzetliydi. Tüm Samsunlu vatandaşlarımızı Tarihi Tabla Börekçisi'ne davet ediyorum. Bu güzide iş yerinin işletmecilerine bol kazançlar diliyorum” dedi.


HEDEF, DÜNYA'YA DUYURMAK
 İşletme Sahibi Ahmet Yıldız ise, Türkiye ve Avrupa ülkelerine de açılmayı hedeflediklerini belirterek, "Biz aslen İstanbul firmasıyız, şubelerimize bir yenisini de Samsun'da ekledik. Firma sahiplerimiz bu ekonomik ortamda büyük bir cesaretle bu yatırımı yaptı. Türkiye’nin dört bir yanına açılmayı düşünüyoruz. Hatta adımızı tüm dünyaya duyurmayı hedefliyoruz. İlerleyen zamanlarda Avrupa ülkelerinde de şubeler açmayı düşünüyoruz.  İnşallah Allah, Samsun’da birkaç farklı yerde şube açmayı nasip eder. Börekçimiz Samsun'a hayırlı olsun” diye konuştu.

Tabla Börekcisi Samsunda açıldı