TEGİAD Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı Sapanca'da gerçekleştirildi

TAKİP ET

Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu'nun (TÜGİK) Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı, TÜGİK Yönetim Kurulu Üyeleri, Federasyon ve GİAD Başkanlarının katılımı ile, Genel Başkan Erkan GÜRAL'ın Başkanlığında, 22 Aralık 2017 Cuma günü Sapanca'da gerçekleştirildi.

Türkiye’deki son gelişmeler ve ekonomide yaşanan gelişmelerin değerlendirildiği toplantı’da, TÜGİK ile dernek ve federasyonlar arası iletişim ve önümüzdeki döneme yönelik proje ve planlanan çalışmalarla ilgili tavsiye ve görüş alış-verişinde bulunuldu. Bu anlamda TEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa ÇELEBİ bölgede yaptıkları çalışmaları ve projeleri , sorunları ve çözümleriyle beraber TÜGİK Yönetim kurulu ve diğer başkanlarla paylaştı. Ülkedeki tüm GİAD larla ortak hareket etmek gerektiğine ve merkeziyetçi bir işbirlikteliğine dikkat çeken başkan ÇELEBİ , derneklerin daha faal olarak hareket etmesi gerektiğine ve pasif konumda olan derneklerin iç dinamiklerinin harekete geçirilmek suretiyle daha etkin bir sivil toplum kuruluşu haline getirilmesine dikkat çekti.

Bölgesinde etkin ve projeleri ile bölgesine katkıda bulunan derneklere teşekkür eden Genel Başkan Erkan GÜRAL yine bölgesindeki çalışmalara dikkat çeken TEGİAD adına dernek başkanı ÇELEBİ' ye teşekkür belgesi verdi.

Bu başarıda en az kendisi kadar emeği olan yönetim kurulu üyelerinin katkısını vurgulayan başkan ÇELEBİ ,bu ödülü yönetim kurulu adına aldığının altını çizdi.