TEGİAD iftarda buluştu

TAKİP ET

Terme Genç İşadamları ve Girişimciler Derneği (TEGİAD) üyelerimiz , aileleri ile beraber düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ekmekçi petrol  Menekşe Organizasyonun  bahçesinde düzenlenen  iftar yemeğine Terme Belediye Başkanı Şenol KUL  , SAMGİAD  Başkan Yard. Uğur GÖKÇE  ve  yönetim kurulu ,(TEGİAD) üyeleri  ve aileleri katıldı.

ÇELEBİ :  HER GEÇEN GÜN DAHA BÜYÜK BİR AİLE OLUYORUZ

Yemeğin ardından konuşan TEGİAD  Başkanı Mustafa  ÇELEBİ , birlik ve beraberlik içinde olduklarını  bu birlik ve beraberliğe toplum olarakta ihtiyaçları olduğunun altını çizdi.TEGİAD olarak bugüne kadar doğruya doğru  deyip alkışlayan , yanlışa yanlış deyip uslubunca  eleştirdiklerini ve bundan sonrada bunun böyle olacağını vurguladı. Bu bağlamda da  Son günlerde termeyi şantiye sahasına çeviren  ,  yaptığı  çalışmalarla halkın takdirini kazanan  belediye başkanı Şenol kul  a teşekkür   etti.

KUL :  GENÇLERİMİZDEN UMUTLUYUZ

Konuşmasında termede güzel işler yapmak için elimizden geleni yapıyoruz, bundan sonrada işadamlarımızın şehrimize yapacağı yatırımlarla şehrimizi hep beraber daha yaşanılır bir yer yapacaklarını ve bu çalışmalardada sivil toplum kuruluşlarıyla beraber hareket etmek istediklerini söyledi.

Konuşmaların ardından TEGİAD Başkanı ÇELEBİ ve belediye başkanı  KUL tüm  üyelerle ve aileleriyle sohbet edip  fikir alışverişinde bulundular.