TEGV'den Başkan Demir'e ziyaret

TAKİP ET

2019-2020 Eğitim Öğretim Döneminin açıldığı bu hafta Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Özinci ve Vakıf Genel Müdürü Sait Tosyalı Samsun' a gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Samsun da 18 yıldır faaliyet gösteren Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, Başkan Mustafa Demir’ i makamında ziyaret ederek Vakfın faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ziyarette bulunan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Samsun Büyükşehir Belediyesi Eğitim Parkı Çalışanları ;Nehir Günay veTuba Ergüler Kirçiçek ile ziyarete katılan TEGV in Samsunlu Eğitim Dostları arasında yer alan Rüştü Araboğlu ve Tevfik Sönmez de TEGV in Samsun da ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu, Eğitime ve çocuklara sunulan katkısının yadsınamaz boyutlarda olduğunu dile getirdiler.


Ziyarette konuşan Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Samsun Büyükşehir Belediyesi Eğitim Parkı Yöneticisi Nehir Günay, "Eğitim Gönüllüleri Vakfı olarak geçtiğimiz eğitim öğretim döneminde Samsun da 6500 çocuğun eğitimine katkıda bulunduk. Bu katkıyı ise gönüllülerimiz ile gerçekleştirdik. Yılda 320 gönüllü ile çocuklara eğitim desteği sunduklarını belirten Günay, çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunurken en büyük destekçilerimiz yerel yönetimlerimiz. Samsun Büyükşehir Belediyesi de  Eğitim Parkımızın kuruluş aşamasından bu yana her zaman bizlerin yanında olmuştur. Bugünde kendilerini Yönetim Kurulu Başkanımız, Genel müdürümüz ve Eğitim Dostlarımız ile ziyaret ederek, çalışmalarımız hakkında bilgiler vermek istedik. 

Yeni Dönemde kapılarını tüm çocuklara ücretsiz açan Eğitim Gönüllüleri Vakfı, güvenilirlik, gönülülük ve dayanışma, yenilikçilik, farklılıklara saygı, sorumluluk değerleri ile etkinliklerini sürdürmekte.