Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar boykot çağrısından bir marketi kaldırdı

TAKİP ET

Samsun Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar tarafından başlatılan yardım kampanyasına destek olmayan ve ilçede faaliyet gösteren ulusal marketler için yaptığı boykot çağrısından bir marketi kaldırdı.

Samsun Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar tarafından başlatılan yardım kampanyasına destek olmayan ve ilçede faaliyet gösteren marketleri için yaptığı boykot çağrısından bir marketi kaldırdı.

Başkan Togar’ın boykot kampanyasından ulusal marketi kaldırma sebebini ise şu şekilde açıkladı:

“Ulusal marketler zinciri firmalarımızdan ... A.Ş. Bölge Müdürümüz bugün bizleri ziyaret ederek içinden geçmekte olduğumuz bu çok zor ve çok önemli süreçte herhangi bir sebeple işine ara vermek zorunda kalan insanlarımızın ihtiyaçları noktasında gerek ulusal gerekse ilçemiz özelinde devletimizin ve bizlerin her zaman yanımızda olacaklarını ifade ettiler.
Ben de bu ülkenin her şehrinde hizmet veren ve bir anlamda da bizlerin ulusal ölçekte gururu olan ... A.Ş. yönetimine ve çalışanlarına ülkemiz ve ilçemiz adına en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum.
Saygılarımla."

Ulusal Marketlerin hukuksal olarak doğan şirket hak ihlalleri durumdan firma isimleri ve logoları gizlenmiştir. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ın facebook hesabından bu marketlerin isimleri görülebilir. 

Bir ulusal marketin avukatı tarafından yapılan şirket hak ihlalleri kapsamında aşağıda bulunan haberi kaldırmış bulunmaktayız. 

Değerli okurlarımıza bildiririz. 

https://www.gazetenizolsun.com/guncel/baskan-togar-bim-a101-ve-sok-marketi-tekkekoylulere-sikayet-etti-h36407.html

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togarın Ulusal Marketler Savaşında Yeni Gelişme