Tekkeköy Belediyesi'nden Gençlere Destek

TAKİP ET

Tekkeköy'de gençlerle bir araya gelen Başkan Hasan Togar, sosyal ve sportif projeler hazırlayan gençlerin kuracağı derneğe mahalleye yapılan 'Köy Konağı'nı tahsis etti.

Samsun'un Tekkeköy İlçesi Çayleyik Mahallesi'nin gençleriyle bir araya gelen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, gençlerin dernek kurma çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunurken, aynı zamanda mahalleye 'köy konağı' yapılması yönünde mahalle sakinlerine söz verdi.

BAŞKAN TOGAR'DAN GENÇLERE SÖZ
Tekkeköy Belediyesi Meclis Üyesi Şaban Ulutaş ve Çayleyik Mahallesi Muhtarı Şaban Çep ile birlikte gençlerle bir araya gelen Başkan Hasan Togar, gençlerin kurmak istedikleri dernek ve yürütecekleri faaliyetler ile ilgili istişarelerde bulundu.

HASAN TOGAR: GENÇLER İYİKİ VARSINIZ
Başkan Togar, "Mahallemizde 4 bin metrekarelik alanda yapımı devam eden önünde bahçesi ve oturma alanı ile parkını planladığımız; içinde ise toplantı salonu, sınıfları, öğretmen odası, kreşi, muhtar odası gibi daha birçok sosyal ve kültürel aktivitelerde kullanılacak bölümlerin bulunacağı köy konağımızda gençlerimizin yeni kuracakları dernek içinde yer tahsisi sağlayacağımızın sözünü verdik" dedi.
Belediye Başkanı Hasan Togar, "Bu kadar istekli, arzulu ve heyecanlı genci bir arada görünce geleceğimize olan inancımız, güvenimiz de bir o kadar artıyor. Gençler iyiki varsınız" diye konuştu.
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Çayleyik Mahallesi gençleriyle sohbet etti. 

Tekkeköy Belediyesinden Gençlere Destek