Tekkeköy Belediyesi tüm imkanlarını vatandaşlar için seferber edeceğini duyurdu

TAKİP ET

Samsun'da Tekkeköy İlçe Belediyesi, Korona Virüs kısıtlamalarının olduğu günlerde belediyenin tüm imkanlarını vatandaşlar için seferber edeceğini duyurdu.

Samsun'da AK Partili Tekkeköy İlçe Belediyesi, Covid-19 nedeniyle uygulanan sokağa çıkma yasaklarının olduğu saatlerde belediyenin tüm imkanları ile vatandaşın emrinde olacağını açıkladı.

Tekkeköy ilçesinde sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle gıda ihtiyacı olanlara, sıcak yemek ihtiyacı olanlara, ilaç ve eczane ihtiyacı olanlara, hastaneye gitmek için araç ihtiyacı olanlara belediye olarak destek vereceklerini açıklayan Tekkeköy Belediyesi Başkanı Hasan Togar, "Tüm imkanlarımızı seferber ettik. Belediye olarak halkımızın vatandaşımıza bu süreçte sınırsız destek vereceğiz" dedi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, pandemi sürecinin başladığı Mart ayından bu yana sosyal belediyecilik hizmetlerine ağırlık verdiklerini de hatırlatarak, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi.

"Tekkeköy Belediyesi olarak sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle yasakların olduğu saatlerde ihtiyaç sahiplerine tüm imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız. Bunun için Tekkeköy ilçemizde vatandaşlarımız ihtiyaç duydukları her konuda, yaşadıkları her sıkıntıda belediyemizi arayabilir. Tekkeköy Belediyesi bu süreçte Tekkeköy ilçesi halkımızın her konuda emrine amadedir" 

Tekkeköy Belediyesi tüm imkanlarını vatandaşlar için seferber edeceğini duyurdu