Tekkeköy'de imzalar atıldı, bir çok mahalleye doğalgaz geliyor

TAKİP ET

Tekkeköy'de doğalgaz çalışmaları masaya yatırıldı. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ve çalışma arkadaşları, Samgaz Genel Müdürü Yılmaz Kolsan ile biraraya gelerek yatırım ve projeler üzerinde görüştü.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçe de doğalgaz hizmeti alamayan mahallelerin doğalgaza kavuşması noktasında gerekli çalışmaların bir an önce başlatılması için resmi işlemleri tamamladıklarını söyledi. 

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, sosyal medya hesabından, "İlçemizde insanları mutlu etmek adına en büyük iş ortağımız Samgaz Genel Müdürümüz Yılmaz Kolsan’ı belediyemizde ağırladık. İlçemizin dört bir yanının doğalgazın konfor ve avantajlarından yararlanabilmesi için programlarımız ve projelerimiz doğrultusunda yürüteceğimiz çalışmaları gözden geçerek önümüzdeki süreçteki yol haritamızı belirledik. Ayrıca 35 km’lik yeni açılan imar yollarımız ile diğer imar yollarımızın etrafının doğalgaz arzının sağlanmasıyla ilçemizin birçok mahallesinin doğalgaza kavuşması noktasında gerekli çalışmaların bir an önce başlatılması için ekiplerimiz ile resmi işlemlerimizi tamamladık." mesajını paylaştı.
 

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar