Tekkeköy'de projeler tek tek masaya yatırıldı

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve beraberindeki heyet, Tekkeköy Belediye Başkanı ve belediye yetkilileri ile biraraya gelerek, ilçede yapılması planlanan proje ve çalışmalar üzerinde istişarelerde bulundular.

Tekkeköy'ü geleceğe taşıyacak önemli çalışmaların ve projelerin masaya yatırıldığı toplantı hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Hasan Togar, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir ile birlikte ilçemizin dört bir yanındaki tespitlerimizin ardından belediyemizde istişarelerde bulunduk. 
2021 yılı içerisinde ilçemizin tamamındaki grup yollarımızın tamamlanması, bulvar yollarının açılması ve çalışmaları devam eden Kutlukent ile İlçe merkezimizi bir birine bağlayan en önemli bulvarımıza şehrimizin iyilik abidesi Cemal Yeşilyurt amcamızın adının verilmesi gibi Tekkeköyümüzü geleceğe taşıyacak önemli çalışmalarımızı ve projelerimizi tek tek masaya yatırdık. 
2021 yılı ilçemizde her alanda çalışmaların en yoğun olacağı dolu dolu bir yıl olacak. Herşey daha güzel bir Tekkeköy için..." dedi.

Tekkeköy Belediyesi Başkan Yardımcıları, ilgili daire müdür ve yetkilileri de toplantıda hazır bulundu.