Tekkeköy İlim Yaymadan Kaymakam Çakıcıya Ziyaret

TAKİP ET

İlim Yayma Cemiyeti Tekkeköy Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Tekkeköy İlçesinde Yeni Görevine başlayan İlçe Kaymakamı Edip Çakıcı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette İlim Yayma Cemiyeti Tekkeköy Şube Başkanı Ahmet Deberoğlu "13 Ekim 1951 de İstanbul'da bir grup gönüllü vatan sevdalısının kurduğu cemiyetin şubesi olduklarını, o günden bugüne erdemli toplumun inşası yolunda sorumluluk alarak yolumuza devam diyoruz. Cemiyetimiz ülkemize hizmet yolunda 67. yaşını kutlamaktadır.

Erdemli bir gelecek için İmam Hatip okullarımızın hem fiziki ve de kalite olarak desteklenmesi için cemiyet olarak sorumluk almaktayız. 

Ayrıca tüm okuyan gençliğimize katkı sağlamak onlara sahip çıkmak için cemiyet merkezimizde oluşturduğumuz okuma salonu, kitaplık ve masatenisi salonlarımız öğrencilerimizin çok yönlü yetişmesine ortam sağlamaktadır.  Cemiyet olarak halka açık salı akşamları Dini, sosyal ve kültürel içerikli sohbetler düzenlemekteyiz. programlarımıza Üniversitemizden, İl Müftülüğümüz ve ilçe Müftülüğümüzden müftülerimiz ve vaizlerimiz katkı sağlamaktadırlar." dedi.

Ayrıca Şube Başkanı Ahmet Deberoğlu  “İlim Yayma Cemiyeti Tekkeköy Şube Yönetimi olarak Tekkeköy Kaymakamımız Edip Çakıcıya sağlık ve afiyet ile yeni görevinde başarı dileklerimizi sunuyoruz.” Dedi.

Tekkeköy Kaymakamı Edip Çakıcı ziyaretten dolayı teşekkürlerini arzetti.