Tekkeköy İmam Hatipliler Derneği'den Başkan Togar'a teşekkür

TAKİP ET

Tekkeköy İmam Hatipliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'a ziyarette bulundu.

Tekkeköy İmam Hatipliler Derneği Yönetim Kurulu yeni hizmet binasının ilçemize ve belediyemize hayırlı, uğurlu olması dileklerini iletti.
                Ziyarette Dernek Başkanı Hayri Ağırlar, "Kutlukent Bölgesinde bir imam hatip ortaokulu ihtiyacı olduğunu, Başköy Fatih Kursunda hafızlık yapan öğrencilerinde bu bölgedeki okula ihtiyaç duyduğunu, öğrenci velilerimizin zor şartlarda Tekkeköy’deki tek imam hatip ortaokuluna öğrencilerini gönderdiklerini söyleyerek, Belediye Başkanı Hasan Togar’dan hem arsa hem de bina yatırımı noktasında destek istedi.
              Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'da "Spor Kompleksi olarak planladığımız bölgedeki 6 dönüm arsamızı halkımızın ihtiyacı için bu projeye ayırabileceklerini, hayırseverlerimiz aracılığı ile bölgenin ihtiyacı olan İmam Hatip Ortaokulunun yapım sorumluluğunu alabileceklerini de” ifade etti.
                Tekkeköy İmam Hatipliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri Başkan Togar’a duyarlılığından dolayı teşekkürlerini sunarak, gelecek nesillerin inşasında katkı verecek olan okulun gelecek yıla yetişebilmesinin çok faydalı olacağını ifade etti.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar