Tekkeköy İYC'den hayırda ev sahipliği

TAKİP ET

Samsun İmam Hatip Ortaokulları Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi okul zümre başkanları, İmam Hatip Ortaokullarında meslek derslerinde başarının arttırılması amacıyla; İl Milli Eğitim Müdürlüğünün planlamasıyla bir araya geldi. Programa Tekkeköy İYC ev sahipliği yaptı.

Bir günlük çalıştay olarak planlanan program dört oturumda icra edildi.

Din Öğretiminden sorumlu İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Hasan ÖZTÜRK, İmam Hatiplerimizde öğrencilerimizin daha iyi yetiştirilmesi adına yapılacak ortak paylaşımların çok önemli olduğunu ve bu konuda somut adımlar atılması, çalışma ve örneklerin ortaya konulmasının okullarımız için çok mühim olduğunu belirterek; EBA kullanımına örnek olacak ve kaynaklık edecek bir anlayış çerçevesinde çalışma olmasının önemini vurgulayarak, bu hususlarda öğretmenlerimizden destek beklediklerini ifade etti.

İlim Yayma Cemiyeti Tekkeköy Şube Başkanı Ahmet DEBEROĞLU da “Böyle hayırlı bir faaliyete ev sahibi olmanın onur olduğunu, eğitim ve ülkemiz adına hayır getirecek konularda ev sahipliklerine devam edeceklerini” ifade etti.

Tekkeköy İlim Yayma Cemiyetimiz Programa katılanlara sabah kahvaltısı ve öğle yemeği ikram etti. Katılımcı öğretmenlerimiz dualarla Tekkeköy ilçemizden motivasyonla uğurlandılar.