Tekkeköy Osmanlı Hamamı açıldı

TAKİP ET

Tekkeköy'de 800 yıllık kültür ve gelenek yeniden hayat buldu. Osmanlı Hamamı, haftanın her günü bay ve bayan bölümleriyle hizmet vermeye başladı.

Samsun'un Tekkeköy İlçesi'nde 800 yıllık kültür ve geleneği yeniden hayata geçirmek adına Tekkeköy Belediyesi tarafından şehrin en merkezi konumuna inşa edilen Osmanlı Hamamı açıldı.

19 Mahallesi'nde 5 bin 500 metrekarelik alan üzerine inşa edilen Osmanlı Hamamı, Selçuklu ve Osmanlı mimarisinden esinlenerek yapıldı. İçerisinde havuz, sauna, tuz odası, buhar odası, masaj odası, şok havuzu ve dinlenme odaları ile kafeteryası bulunan Osmanlı Hamamı, sıhhat ve sağlık kaynağı olmanın dışında ilçeye turizm açısından da önemli kazanımlar sağlayacak.

HAFTANIN HER GÜNÜ AÇIK

800 yıllık kültür ve geleneğin Tekkeköy'de hayat bulmasının önemine dikkat çeken Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçenin hayali olan ve şehre büyük prestij katacak Osmanlı Hamamı'nın haftanın her günü 08.00 ila 23.00 saatleri arasında bay ve bayan bölümüyle hizmet vermeye başladığını kaydetti.

Söz verilen tüm projelerin bir bir tamamlanıp, ilçe halkının hizmetine sunulduğunu belirten Başkan Hasan Togar, "Verdiğimiz sözleri yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz.

Hayal edilen hizmetler ve projeler bugün Tekkeköy halkı ile buluşuyor" dedi.