Tekkeköylü muhtarlardan Başkan Yılmaz'a teşekkür

TAKİP ET

Tekkeköy Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Şahin ve derneğe kayıtlı muhtarlar yaptıkları hizmetler nedeniyle Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a teşekkür etti

Tekkeköy Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Şahin ve derneğe kayıtlı muhtarlar Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

ŞAHİN: “YILLARDIR ÇÖZÜLEMEYEN SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ”

Bugüne kadar Tekkeköy'ün yeterince hizmet alamadığını belirten Tekkeköy Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Şahin, Bütünşehir Yasası'nın ardından Büyükşehir Belediyesi'nin ilçede hayata geçirdiği alt ve üst yapı yatırımları sayesinde ilçe halkının yüzlerinin güldüğünü söyledi. Şahin, "Biz hizmete Büyükşehir ile kavuştuk. Ne istesek ekibinize talimat vererek çözüme kavuşturdunuz. Herhangi bir sorunumuzu ilettiğimizde hiçbir zaman bizi geri çevirmediniz başkanım. Yıllardır çözülemeyen sorunlar çözüldü. Size ve ekibinize bir kez daha çok teşekkür ediyoruz" dedi.

BAŞKAN YILMAZ: “DUALARINIZ HERŞEYE BEDEL”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yılmaz da, "Şeffaf belediyecilik anlayışıyla yürüttüğümüz hizmetlerimizde muhtarlarımızın düşünceleri ve yönlendirmeleri bizim için her zaman değerlidir. Biz muhtarlarımızı hiç bir zaman konu mankeni olarak görmedik. Sizlerin talepleri bizim için her zaman önemli. Sizlerle beraber başaramayacağımız hiç bir şey yok. Bazen endişeler yaşanıyor. Şu iş kaldı yapılacak mı diye? Tekrar tekrar ifade ediyorum asla endişeye kapılmayın ve rahat olun. Tempomuzu düşürmeden hizmet için gece gündüz çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Ziyaretiniz için de teşekkür ediyorum. Dualarınız bizim için her şeye bedel" ifadelerini kullandı.

     Ziyaret sonunda muhtarlar, Başkan Yılmaz'a yapılan hizmetler için teşekkür plaketi takdim etti.