Terme Ahmetbey Mahallesi'nden Başkan Kul'a kahve ikramı

TAKİP ET

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçenin Ahmetbey mahallesinde devam eden beton yol çalışmalarını inceledi. Başkan Kul'a yakın ilgi gösteren mahalle halkı, Türk kahvesi ikram etti.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, belediye başkan yardımcısı Sezai Uzun ile birlikte Ahmetbey mahallesinde devam eden beton yol çalışmalarında incelemelerde bulundu. Mahalle halkının talep ve isteklerini dinledi. Ziyarette başkan Kul’a mahalle halkı tarafından kahve ikramı yapıldı.

KUL’A TEŞEKKÜR

Mahallelerinde yapılan yol ve diğer çalışmalarından dolayı Başkan Kul’a teşekkür eden Ahmetbey mahallesi muhtarı Hasan Demirtaş, Kul’un bu güne kadar hiçbir taleplerini geri çevirmediğini söyledi. Demirtaş, “Belediye Başkanımız Şenol Kul’a mahallemize yaptığı ziyaretten dolayı hem kendi adıma hem de mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ederim” dedi.

TERME’YE SÖZÜMÜZ VAR

Belediye Başkanı Şenol Kul ise, halkı mutlu görmenin kendilerini mutlu ettiğini söyleyerek, "Her zaman hizmet için varız" dedi.

Kul, “Daha modern ve yaşanabilir bir Terme için halkımıza sözümüz var. Bu sözümüzü yerine getirmek için çalışıyoruz. Çünkü bizlere verilmiş bir emanet var. Bu emaneti başımızın üstünde tutacağız ve yapmamız gereken ne ise onu yapacağız. Mahallelerimizde yoğun bir yol çalışması gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın da 40-50 yıllık yol özlemini bu çalışmalarla gideriyoruz. 2018 yılında yol anlamında çok daha yoğun çalışmalar gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Terme