Terme AK Parti'den MHP'ye teşekkür ziyareti

TAKİP ET

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ve AK Parti Terme ilçe Başkanı Ali Kılıç, 24 Haziran Cumhurbaşkanı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonrasında Cumhur İttifakında yer alan MHP Terme İlçe Başkanı Muammer kaynar ve teşkilatına 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

24 Haziran Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ve 27. dönem milletvekili seçimleri sonrasında Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, AK Parti Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç ve beraberindeki heyet, Milliyetçi Hareket Partisi Terme ilçe teşkilatını ziyaret ederek teşekkür ve hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
AK Parti Terme ilçe başkanı Ali Kılıç yaptığı konuşmada "MHP Terme İlçe Başkanı Muammer kaynar ve yönetiminin vermiş olduğu desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ziyaretinde bulunduk. Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerimizin memleketimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.


KAYNAR’DAN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren MHP Terme İlçe Başkanı Muammer Kaynar , “Teşkilatım adına ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Terme’li hemşehrilerimiz de büyük bir teveccüh ortaya koydular. Hem Cumhurbaşkanlığında hem milletvekilliğinde desteklerini sandığa yansıttılar. İnşallah, bundan sonraki süreç içerisinde ülkemiz yepyeni bir düzlemin, çalışma sürecinin, birlik beraberlik ve kardeşliğin içerisine girecektir. Ziyaretlerinden dolayı başkanımıza ve heyetine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


MİLLİ İRADE KAZANDI
24 Haziran seçimlerinin galibi demokrasidir, millî iradedir ve milletimizdir diyerek ziyarette konuşan Başkan Kul, “Bu seçimin galibi 81 milyon vatandaşımız ve Terme’li hemşerilerimdir. Seçim sonucunda kazanan millî irade olmuştur. Kazanan Türkiye, Türk milleti ve bölgemizdeki tüm mağdurlar ile dünyadaki tüm mazlumlar olmuştur. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde vatandaşımızın huzurunu ve refahını inşaallah daha ileriye taşıyacağız. Yolumuz ve bahtımız açık olsun. Yeni dönem ülkemiz, milletimiz ve insanlığa hayırlı olsun” diyerek sözlerini tamamladı.


Ziyaret sonunda, AK Parti Terme ilçe başkanı Ali Kılıç ve beraberindeki heyet MHP Terme ilçe başkanı Muammer Kaynar’a çiçek takdiminde bulundu. Başkan Kul’da 1 Temmuz Pazar günü Miliç tesislerinde yapılacak olan Uluslararası Açık Su yarışları için Başkan Kaynar’a davetiye vererek hem kendini hem de MHP Terme teşkilatını yarışlarda ağırlamaktan mutlu olacaklarını dile getirdi.