Terme belediyesi geleceğe emin adımlarla ilerliyor

TAKİP ET

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, altyapıdan, eğitime, spordan, turizme kadar her alanda yaptıkları çalışmalarla Terme'nin gelişmeye devam ettiğini, bu gelişme sayesinde ilçedeki yaşam kalitesinin de yükselmeye başladığını söyledi.

Terme Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Fenk Mahallesi Lise Sokak'ta yol yenileme çalışmaları yapılıyor. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul üzerinde Terme sağlık ocakları, Terme ortaokulu, Ziraat odası ve Tarım İlçe Müdürlüğü gibi kamu binaları bulunan Lise sokakta devam eden yol çalışmalarını inceledi. Teknik ekipten çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldı.

ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR
Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Kul, ”Yer ve bölge ayrımı gözetmeksizin şehir genelinde kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme ve yol düzenleme çalışmalarını sürdürüyoruz. Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde üst yapı çalışmalarını tamamlıyoruz. Lise sokakta çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Terme’yi daha modern ve yaşanabilir kent haline getirmeye gayret gösteriyoruz. ”dedi

TERME TARİHİ DÖNEM YAŞIYOR
Terme’nin son 4 yılını ´tarihi bir dönem´ olarak ifade eden Başkan Kul, ayrım yapmadan her sıkıntının üzerine gittiklerini, kemikleşmiş pek çok sorunun çözümünü sağladıklarını söyledi. Tek dertlerinin Termeli hemşerilerinin mutluluğu, Terme’nin gelişmesi olduğunu kaydeden Başkan Kul, "İlçemizin buna ihtiyacı var. Sıkıntılar bir bir giderilecek. 3 ay sonra 4. yılı dolduruyoruz. Allah´a şükürler olsun ki önemli hizmetleri yerine getiriyoruz. Yeter ki Termenin ve halkımızın problemleri giderilsin. Terme altyapıdan, eğitime, spordan, turizme kadar her alanda yapılan çalışmalarla değişiyor ve gelişiyor ”şeklinde konuştu.