Terme Belediyesi iftar organizasyonu misafirlerini ağırlıyor

TAKİP ET

Samsun'un Terme ilçesinde Belediye tarafından ramazan ayı boyunca iftar yemeği veriliyor. İlçe merkezinde bulunan düğün salonunda vatandaşlarla birlikte iftarını açan Başkan Kul 'Zengini fakiri ayırmaksızın, her kesimden vatandaşların aynı sofrada, aynı masada yan yana oturarak iftarını açması toplumun kaynaşmasına, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile oluyor' dedi.

Terme ilçesinde Terme Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde yürütülen çalışmalar ile iftar yemeği veriliyor. İlçe merkezinde bulunan düğün salonunda verilen iftar yemeğine katılan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul vatandaşlara yemek servisi yaparak bayrama hep birlikte erişmeyi diledi.

İLGİ MUTLU ETTİ

Terme Belediyesi ramazan organizasyonu için hayırsever iş adamlarının da katkı verdiğini anlatan Başkan Kul,  “iftarımızı halkımızla birlikte burada yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Rabbimden tutulan oruçları kabul etmesini diliyor ve tüm halkımızın Ramazan ayını tebrik ediyorum. Halkımızın iftarımıza büyük ilgi göstermesi bizleri mutlu etti. Burada zengini, fakiri hep birlikte iftar yapıyor. Önemli bir ibadet ile birlikte önemli bir sosyal dayanışma ve paylaşma ortaya çıkıyor. Ben programım müsait olduğu sürece iftarımı burada halkımızla birlikte her akşam yapmaya gayret edeceğim. Önemli olan birlik, beraberlik ve paylaşımdır” dedi.

şenol kul