Terme Belediyesi 'Kurban Bayramına' Hazır

TAKİP ET

Terme Belediyesi 11 Ağustos tarihinde başlayacak kurban bayramı için hazırlıkları tamamladı. Vatandaşların bayramı huzur içinde geçirmeleri için 4 gün süresince nöbetçi ekipler ve acil müdahale ekipleri 24 saat görev başında olacak.

Terme Belediyesi, yaklaşan kurban bayramı öncesi vatandaşların huzur içerisinde bir bayram geçirmesi için tüm önlemleri aldı. İlçe genelinde temizlik, bakım ve onarım çalışmalarını tamamlayan ekipler bayram boyunca da acil müdahale için hazır bulunacak. Başta Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri olmak üzere ilgili tüm birimler nöbetçi ekipleri ile vatandaşların Kurban bayramının sorunsuz geçmesi için 0 362 876 1002 , 0 543 876 1002 ve 153 numaraları iletişim hatlarından 7/24 görev başında olacak. 
Zabıta Müdürlüğü Denetimde 
Zabıta Müdürlüğü’nün nöbet sistemi ile bayram boyunca halkımıza hizmet vereceğini belirten Başkan Kılıç, ‘’ Terme’de belediye zabıta müdürlüğüne bağlı ekipler halk sağlının korunması amacıyla ilçe genelinde işyerlerini denetledi. Bayram sürecinde de ekiplerimiz çalışmalarını sürdürecek. ’dedi.
Mobil Müdahale Ekibi Nöbette
Belediye Fen işleri ve Temizlik işleri müdürlüğüne bağlı personellerden oluşan Mobil Müdahale Ekibi bayram süresince yaşanabilecek olumsuzluklara anında müdahale için hazırda bulunacak. Gece gündüz demeden ihtiyaç durumuna göre cadde, sokak ve ören yerlerinde bayram boyunca temizlik hizmetine aralıksız devam edileceğine değinen Başkan Kılıç, “Hem ilçemize gelen gurbetçilerimize  hem de halkımıza tertemiz bir şehirde bayram yaşatmayı amaçlıyoruz” dedi.