Terme'de restorasyon çalışmaları devam ediyor

TAKİP ET

Samsun Valisi Osman Kaymak; Terme Kaymakamı Mehmet Parlak ve Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç ile birlikte Terme Pazar camisi restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Terme ilçesinde Pazar cami Samsun Vakıflar Bölge Müdürlüğünce restore ediliyor. Samsun Valisi Osman Kaymak; Terme Kaymakamı Mehmet Parlak, Belediye Başkanı Ali Kılıç, AK Parti Terme İlçe Başkanı İbrahim Ar ve Belediye meclis üyeleri ile birlikte restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyerek yüklenici firma yetkilisinden bilgi aldı.
Ziyarette Başkan Kılıç, bir kentin geleceği kadar geçmişinin de çok önemli olduğunu vurgulayarak, Terme’nin geçmişine ve tarihine sahip çıkmaya devam edeceklerini belirtti.


BAŞKAN KILIÇ: ATALARIMIZIN EMANETİ
Tarihi Pazar Cami restorasyon çalışmalarının özellikle gelecek nesiller için çok önem arz ettiğini ifade ederek açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ali Kılıç, “İlçemizde atalarımızdan emanet kalan bir değerin gelecek nesillere sağlam şekilde bırakılması için çalışmalar devam ediyor. Restorasyon çalışmalarının beş ay içinde bitirilmesi planlanıyor ve aslına uygun olarak çalışmalar devam ediyor.” dedi.
ESNAF VE VATANDAŞ ZİYARETİ
Terme ziyareti çerçevesinde Samsun Valisi Osman Kaymak ve beraberindeki heyet, Atatürk Caddesi ve Cumhuriyet Meydanı'nda esnaf ve vatandaşlar ile sohbet ederek hayırlı ramazanlar dilediğinde bulundu.