Terme Emniyet Müdürlüğü'ne başsağlığı ziyareti

TAKİP ET

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Ak Parti Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç, parti üyeleri ve belediye meclis üyeleri ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan hain saldırı sonrası hayatını kaybeden ve yaralanan emniyet mensupları için başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Ak Parti Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç, parti üyeleri ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Terme İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Başkan Kul ve ziyaretçiler, İstanbul’daki hain saldırı nedeniyle polislere baş sağlığı dileğinde bulundu ve karanfil dağıttı. Terörün her türlüsünü lanetlediğini belirten Başkan Kul, Türkiye'nin bölünmez bütünlüğünü, birlik ve beraberliğini bozmaya hiçbir şer odağının gücünün yetmeyeceğini söyledi. 

Terme İlçe Emniyet Müdürü Lütfi Tanrıkulu ve ile görevli polis memurlarıyla sohbet eden Başkan Kul ve beraberindekiler, polislerle birlikte çay içip sohbet etti. Bürolarda görevli polisleri de gezen ziyaretçiler taziyelerini iletti ve bizler her zaman yanınızdayız mesajı verdi.
Ziyaret dolayısıyla duygulandığını ifade eden Terme Emniyet Müdürü Lütfi Tanrıkulu  “Biz biliyoruz ki Terme halkı her zaman yanımızda. Bu nazik ziyaret için teşkilatım adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da mücadelemizi sürdürerek şer odaklarının üstesinden geleceğiz” dedi.

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”
Polis teşkilatına ve Türk milletine sabır ve başsağlığı dileyen Başkan Kul, "Vatanımızı bölmeye ve şanlı bayrağımızı indirmeye çalışan hainlere karşı, ülkemiz üzerinde oyunlar oynamaya kalkan şer odakları güçlere karşı kahraman Mehmetçiğimiz ve emniyet güçlerimiz canları pahasına mücadele veriyor.  Her zaman sizin yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Sizlerden Allah razı olsun. Milletimiz, ülkemizin huzuru ve güvenliği için şehit olan kahramanlarımızı hiçbir zaman unutmayacak, sonsuza kadar saygı ve rahmetle yad edecektir. Bu duygularla, şehit emniyet mensuplarımıza ve sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve yüce milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyor, yaralılara Allah'tan acil şifalar temenni ediyorum." ifadelerini kullandı. 

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul