Terme Kent Konseyinden Başkan Kul'a ziyaret

TAKİP ET

Terme Kent Konseyi Başkanı Adnan Atik, Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Şenol Kul'u makamında ziyaret etti.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Kent Konseyi Başkanı Adnan Atik ve Kent Konseyi yürütme kurulu üyelerini makamında kabul etti.  Konsey başkanı Adnan Atik Başkan Kul’u  19 Ekim Çarşamba günü saat 13:30’da Terme Belediyesi Kültür merkezinde gerçekleştirilecek seçimli  genel kurul toplantısına davet etti.

Ziyarette konuşan Konsey Başkanı Adnan Atik, amaçlarının Terme’yi olumlu yönde etkileyecek güzel projeler üretmek olduğunu ifade etti.

BİRLİKTE YÖN VERİYORUZ

Hedeflerinin katılımcı bir yönetim ve demokrasi anlayışıyla kenti tüm paydaşlarla birlikte yönetmek olduğunu dile getiren Başkan Kul “Sosyal paydaşlarımız” olarak gördüğümüz Terme’li hemşerilerimizin çağdaş ve katılımcı bir kent yapılanması içinde bugünden geleceğe rahat, planlı, güvenli, konforlu, bir ortamda yaşamaları için halkımızla birlikte ortak akıl yürüterek çalışmalarımıza yön veriyoruz” dedi.

GENEL KURUL HAYIRLI OLSUN

Kent Konseylerinin şehirlerin gelecekteki ihtiyaçların tespit edilmesinde önemli rol üstlendiğini belirten Kul "Kent konseyinin oluşturduğu fikirleri Terme Belediyesi olarak her zaman değerlendirdik. Çalışmalarınızda Terme Belediyesi olarak her zaman destekçiniz olmaya devam edeceğiz. Yapacağınız genel kurulun şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.