Terme STK'lar ile daha güçlü

TAKİP ET

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, kentte faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve meslek odaları ziyaretleri kapsamında son olarak sendika temsilcileri ile bir araya geldi. Kul, 'Terme, STK'larla birlikte güçlü, Terme'yi inşallah birlikte daha iyi yarınlara taşıyacağız' dedi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, istişare toplantılarına devam ediyor. İlçede bulunan sendika temsilcileri ile başkanlık makamında yapılan bir araya gelen başkan Kul, belediye çalışmaları, hizmetler ve projeler hakkında bilgiler verdi.

Toplantıya ilçede faaliyet gösteren Türk Diyanet Vakıf-Sen temsilcisi Engin Kurnaz, Türk Eğitim-Sen temsilcisi Alparslan Yüksel, Din-bir-sen temsilcisi Mehmet Kaya ve Diva-sen temsilcisi Hakkı Cengiz katıldı. Toplantıda Belediye Başkanı Şenol Kul, 2014 yılı itibarıyla Belediyenin hayata geçirdiği projeleri, faaliyetleri, sosyal ve kültürel alandaki çalışmaları anlatarak 2018 yılı yatırım programı hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

DAHA İYİ YARINLARA

Tüm sivil toplum örgütleri gibi sendikaların da önemli bir görev üstlendiğine dikkat çeken Başkan Kul, “Bu toplantının amacı hem sizlerin bize iletmeyi düşündüğünüz hususları birebir sizlerden dinlemek, hem de ilçemizde yürüttüğümüz hizmetler ile ilgili bizim göremediğimiz varsa bir eksiklik aksaklık bunlar hakkında sizlerden bilgi almak. Dolayısıyla bu toplantıda sizlerin bizlere vereceği bilgiler oldukça önemli, İlçemizle ilgili toplumsal nitelik taşıyan sorunları burada konuşmamız bizler açısından toplantının verimli ve etkin geçmesini sağlayacaktır. Sendikalar demokrasimizin en önemli unsurları çalışan ve işveren arasında ki iletişimdir. Sendikaların varlığı ve mücadelesi çalışma hayatına çok büyük katkılar yapmıştır. Terme, STK’larla birlikte güçlü, Terme’yi inşallah birlikte daha iyi yarınlara taşıyacağız. Sendikalarımız bu önemli unsurları ve görevleri için bir kez daha kutluyorum.” Şeklinde konuştu.

SENDİKALARDAN KUL’A ÖVGÜ

Başkan Kul’a ilçede gerçekleştirdiği başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür eden sendika temsilcileri,” Sözlerini tutan, ilçesine aşık bir belediye başkanına sahip olduğumuz için şanslıyız. Terme’de her fırsatta istişare yapması ve bilgi alışverişinde bulunmasından dolayı da teşekkür ediyoruz.” Dediler.