Terme'de Demokrasi Nöbetinde Lokma ikramı yapıldı

TAKİP ET

Samsun'un Terme ilçesinde vatandaşlar, demokrasi nöbetlerinin 13. gününde yine Cumhuriyet Meydanı'nı doldurdu.

15 Temmuzdaki darbe girişimine karşı tüm Türkiye'de olduğu gibi Terme’de'de meydanlarda darbeye karşı direnen Terme halkı, darbe girişiminin 13. gününde Terme Belediyesi önünde demokrasi ve Milli İrade nöbetini tutmaya devam etti.

Demokrasi nöbetinde kan bağış kampanyası başlatan Kızılay 41 ünite kan bağışı topladı. Nöbete katılan vatandaşlara lokma dağıttı. Kızılay Terme Şube Başkanı Mehmet Aksuoğlu, Kızılaycılar olarak egemenliği milletin elinden almaya çalışan hiçbir güce boyun eğmeyeceklerini ifade etti. 4 gün boyunca meydanda yapılacak kan bağışlarını alacaklarını söyleyerek kan bağışında bulunanlara teşekkür etti.

NE KADAR HİZMET ETSEK AZ

Türk demokrasisine yapılan saldırıyı ve Türk halkını parçalamak isteyenleri nefretle lanetlediklerini dile getiren Aksuoğlu “Türk Kızılayı Terme Şubesi olarak karşılaştığımız 15 Temmuzdaki olumsuz gelişmeleri protesto etmek ve vatandaşlarımıza yardımcı olmak anlamında lokma dağıttık ve kan bağışlarını kabul ettik. Mesele memleket ise gerisi teferruattır. İnsanlarımız siyasi parti gözetmeksizin, STK'lar görüş ayrımı yapmaksızın tek bayrağın altında bir araya geldi. Allah'a şükürler olsun. Bu milletimize ne kadar hizmet etsek azdır. “ Dedi.

KİMSE BİRLİĞİMİZİ BOZAMAYACAK

Demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar için hazırlanan lokmaların başına geçen Başkan Kul vatandaşlara lokma ikram etti.

''Rabbim birliğimizi dirliğimizi daim etsin, bu vatana göz dikenlere fırsat vermesin'' diyen Başkan Kul konuşmasında “Türkiye’nin her köşesinde vatandaşlarımız demokrasimize sahip çıktı. Aziz milletimizin bu destansı kahramanlığı tarihteki yerini altın harflerle adlı, hiçbir zaman da unutulmayacak. Hiçbir kimse birliğimizi bozamayacaktır. Tüm halkımıza şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.