Terme'de halı saha çalışmaları devam ediyor

TAKİP ET

Terme Belediyesi tarafından ilçenin Elmalık mahallesinde halı saha yapım çalışmaları yapılıyor.

Terme Belediyesi, gerçekleştirdiği rutin belediyecilik hizmetlerinin yanında spor yatırımlarına da ağırlık veriyor. Belediye, bu kapsamda ilçenin Elmalık mahallesinde yapımına devam ettiği halı saha ile mahalle sakinlerinin spora yönelmesini hedefliyor.

Elmalık mahallesi Fatih İlkokulu arkasında çalışmaları devam eden halı saha kapalı olacak ve yüzeyi sentetik çim yapılacak. 265 bin liraya mal olacak, 30x50 metre ebadında kapalı halı sahayı çevreleyecek olan hatıl duvarları dökülerek direkleri dikilmeye başlandı.

AMAÇ SAĞLIKLI YAŞAM

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, çocukların, gençlerin ve ailelerin spor yapabilmeleri için belediye olarak gayret içerisinde olduklarını belirterek, "Amacımız insanımıza sağlıklı koşullarda spor yaptırmak. Sağlıklı yaşamın olmazsa olmazı spordur. Çocuklarımızdan  yetişkinlerimize  ilçede spor alanları oluşturmak ve halkımızın spor yaparak sağlıklı yaşamlarına katkı sunmak için projeler üretiyoruz. Onlardan birisi olan Elmalık mahallesi halı saha projemiz. İlçemize hayırlı olsun.” Şeklinde konuştu. 

MUHTARDAN KUL’A TEŞEKKÜR

Başkan Kul’un Terme için çalıştığını ve kaliteli bir hizmet verdiğini dile getiren Elmalık mahallesi muhtarı Mustafa Naim Durak “Terme Belediyesi'ne bağlı ekiplerimiz sürekli mahallemizde mesai halinde. Mahallemizde park, yol ve diğer belediye çalışmaları devam ediyor. Böylesine güzel projeleri mahallemize kazandıran Belediye Başkanımız Şenol Kul ve ekibine halkım ve şahsım adına teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum .”dedi.