Terme'de 'Sorunlarla Yüzleşme' vakti

TAKİP ET

Büyükşehir Belediyesi ve Terme Belediyesi tarafından yürütülen yol çalışmalarını inceleyen Başkan Şenol Kul, "İlçenin sorunlarıyla yüzleşme vakti. Hepsini tek tek çözüyoruz" dedi

Samsun’un Terme ilçesinde yol çalışmaları tam gaz devam ediyor. Belediye Başkanı Şenol Kul belediye meclis üyeleri Sabri Arslan ve Muhittin Gürler ile birlikte ilçede yol çalışması yapılan Sakarlı, Beşikli, Çangallar, Sivaslılar ve Söğütlü mahallelerinde incelemelerde bulundu. Kul, "Artık ilçemizin sorunlarıyla yüzleşiyor, bu sorunların hepsini tek tek çözüyoruz" dedi.

BETON, SICAK ASFALT, PARKE

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, 2014 ve 2015 yıllarında Terme’nin birçok mahallesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından 22 kilometrelik beton yol, 22 bin metrekarelik parke ve kaldırım, 5 kilometrelik bitümlü sıcak karışım inşaası gerçekleştirildiğini açıkladı. Kul, "Terme Belediyesi olarak biz ise 21 bin metrekare parke yol imalatı gerçekleştirdik. 2016, 2017 ve 2018 yıllarında da Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 60 kilometre, yine belediyemiz tarafından da en az 30 kilometre beton yol yapılacak" diye konuştu.

KONFORLU BİR ULAŞIM

Bugüne kadar verdikleri hiç bir sözün altında ezilmediklerini söyleyen Başkan Şenol Kul, "Bu amaç doğrultusunda bir plan ve program dahilinde çalışmalar yapıyoruz. Belediyemize çok fazla ekonomik yük getirmeden yol sorunumuza neşter vurmak amacı ile ilk önce tam donanımlı ve çağımıza uygun araç parkımızı oluşturduk. İhtiyacımız olan şantiye alanımızda çalışmalarımız devam ediyor. Merkezde ve mahallelerimizde vatandaşlarımız ulaşım ağını daha kolay ve konforlu bir şekilde kullanmaları için çalışmalar yapıyoruz ve çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

ÇANGALLAR VE SİVASLILAR MUHTARINDAN TEŞEKKÜR

Mahallelerinde yapılan yol hizmetlerinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Terme Çangallar mahallesi muhtarı Mustafa Demir ve Sivaslılar Mahallesi muhtarı Sefa Yıldırım “Mahalle yollarımızda gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz ve Terme Belediye Başkanımız Şenol Kul’a teşekkür ediyoruz" Dedi.

Fotoaltları:

MAHALLELERDE DENETİM: Başkan Şenol Kul, Belediye Meclis Üyeleri Sabri Arslan ve Muhittin Gürler ile birlikte yol çalışmaları devam eden Sakarlı, Beşikli, Çangallar, Sivaslılar ve Söğütlü mahallelerinde incelemelerde bulundu.

MİLYONLUK YOL İHALESİ: Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, 478 bin liralık bedelle yol yapım işinde kullanılmak üzere kum, taş ve mıcır, 1 milyon 643 bin liralık bedelle de 10 kilometrelik beton yol ihalesi yaptıklarını açıkladı.