Terme'de yüzme yaz spor okulu kursları başladı

TAKİP ET

Terme Belediyesi Terme'li çocukların yaz tatilini eğlenceli geçirmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ve Terme Spor Akademisi iş birliği ile düzenlenen yüzme okulu ilk dersini verdi.

Terme Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen yaz spor okulları ve yüzme kursları, bu yıl da yüzlerce çocuğu sporla buluşturuyor. Terme Belediyesi ve Terme Spor Akademisi işbirliği ile altı senedir devam eden ve 500’e yakın çocuğa yüzme eğitimi veren yüzme okulu bu sene daha yoğun bir taleple açıldı. İlk derslerine çıkacak olan çocuklar Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u belediye önünde ziyaret etti. Çocuklara tatilin tadını çıkartarak bol bol eğlenin nasihatinde bulunan Başkan Kul yüzücü gözlüğü ve bone dağıttı.

YOĞUN TALEP MUTLU ETTİ

Terme Spor Akademisi İdari Koordinatörü ve Yüzme Antrenörü Yavuz Kambur “Terme Belediye Başkanımız Şenol Kul’un girişimleri ve destekleriyle oluşan kursumuz 21 Haziran’da başladı ve 30 Ağustos’ta bitecek. İlçemizden kurslara yoğun talep olması bizleri mutlu etti.” Dedi.

FAALİYETLERİMİZ DEVAM EDECEK

Çocuklara tatilin tadını çıkartın diyen Belediye Başkanı Şenol Kul, “Açmış olduğumuz yaz spor okulları ve yüzme kursları ile çocuklarımız, tatillerini verimli geçirme imkanı buluyor. Okullarda bir dönem boyunca yorulan ve ders stresini atmak için yaz tatilini bekleyen çocuklarımıza yönelik faaliyetlerimiz devam edecek. Biz sosyal belediyecilik anlayışıyla elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çocuklarımız bol bol eğlenip stres atsınlar bu sıcak havalarda havuzun tadını çıkarsınlar. Spor sayesinde sağlıklı, kendini eğiten, geliştiren ve tabi ki topluma faydası olan bir nesil yetişiyor. Bu da bizleri mutlu ediyor. Sağlıklı, sportmen ve kültürlü gençler yetiştireceğiz.” diye konuştu.