THK Akrobasi Timi'nin minik misafirleri

TAKİP ET

Toptepe İlkokulu 1/C Sınıfı Öğrencileri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Samsun Çarşamba Havalimanı'nda konuşlanan Türk Hava Kuvvetleri (THK) Akrobasi Timi Türk Yıldızları ile Solo Türk uçaklarını yerinde görerek yetkililerden bilgi aldı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Samsun’da yapacağı gösteri için Çarşamba Havalimanı'nda konuşlanan Türk Hava Kuvvetleri Akrobasi Timi Türk Yıldızları ile Solo Türk uçakları minik misafirlerinin ilgi odağı oldu.

Toptepe İlkokulu 1/C Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Zeliha Canbolat eşliğinde Samsun Çarşamba Havalimanı'nı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alırken, Samsun'da yapacağı gösteri için Samsun Çarşamba Havalimanı'nda konuşlanan Türk Hava Kuvvetleri Akrobasi Timi Türk Yıldızları ile Solo Türk uçaklarını görme imkanı buldular. 

Apronda bulunan gösteri uçaklarını yakından görme imkanı bulan minik öğrenciler şaşkınlığını gizleyemezken, bol bol hatıra fotoğrafı çekindiler.

Yetkililer Solo Türk ve Türk Yıldızları Uçaklarının gösterilerinin 19 Mayıs’ta saat 16.00’da Doğu Park semalarında yapılacağı bilgisini de vererek minik öğrencilerin bu keyifli gösteriyi kaçırmamalarını söylediler.

Toptepe İlkokulu