Tok'tan 10 Nisan Polis Günü Mesajı

TAKİP ET

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Türk Polis Teşkilatı'nın 172'inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Tok mesajında, Türk Polis Teşkilatının, ülkedeki, huzur, güven ve istikrar ortamının korunmasındaki en büyük güvence olduğunu kaydetti. 

FEDAKARCA, CESARETLE  GÖREV YAPIYORLAR

Emniyet Teşkilatının 172'inci Kuruluş Yıl dönümünü ve 10 Nisan Polis Günü'nü kutlayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Mesai mefhumu gözetmeksizin  çalışan gücünü kanunlardan ve halktan  alan Türk Polisimiz görevini fedakarca yapmaktadır. Toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanan Türk Polisi, huzur ve güvenliği sağlamak uğrunda canlarını tehlikeye atarak özveri ve cesaretle bu görevi yerine getirmektedir. " dedi.

VAZİFELERİYLE HER TÜRLÜ ÖVGÜYE LAYIKLAR...

Son yıllarda terörle mücadelede polisin ortaya koyduğu üstün gayret ve performansın takdire şayan olduğunu kaydeden Başkan Tok, " Kamu düzenine ve devlet bütünlüğüne yönelik her türlü tehdide karşı büyük fedakârlık, sabır ve cesaretle görev yapan polisimizin azim ve başarısı her türlü övgünün üzerindedir. Ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamayı, vatandaşın can ve mal güvenliğini korumayı, devlet bütünlüğünü hedef alan tehditlere karşı mücadeleyi vazife edinmiş olan Türk Polis Teşkilatımızın 172. kuruluş yıldönümünü ve 10 Nisan Polis Haftasını kutluyorum. Bu vesileyle; aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, gazilerimize sağlık ve sıhhat, görevi başında olan polislerimize de çalışmalarında başarılar diliyorum." diye konuştu.