Tok'tan PTT'ye 178. Kuruluş Yıldönümü Ziyareti

TAKİP ET

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, PTT'nin 178. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle Samsun PTT Başmüdürlüğü'nü ziyaret etti.

178’inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla Samsun PTT Başmüdürü Rahmi Candan’ı ziyaret  eden Başkan Erdoğan Tok, PTT çalışanlarına özel günleri dolayısıyla karanfil dağıtarak hem tebrik etti, hem de çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.

 Türkiye’nin en köklü kurumlarından olan PTT’nin son çeyrek asırda önemli gelişmelerle başarı ivmesini yükselttiğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Türk posta teşkilatının başarı öyküsünün 178 yıllık tecrübe ve birikimle başarılarla dolu bugünkü seviyesine ulaşmıştır. Ülkemizin en büyük markalarından birisi olan PTT’nin hizmet kalitesini ve başarısını hep birlikte görüyoruz.

Gelişen teknoloji ile birlikte kendini yenileyen milli kuruluşumuz PTT sadece mektup ve posta hizmeti ile değil,  lojistik, kargo, e-ticaret ve bankacılık alanındaki hızlı, güvenli ve kaliteli hizmetleriyle öne çıkmaktadır.  178’inci kuruluş yıldönümü vesilesiyle tüm  PTT çalışanlarına millete hizmet yolunda kolaylık ve başarılar diliyorum.” diye konuştu.

PTT Başmüdürü Rahmi Candan ise, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm PTT personelleri adına teşekkür etti. Ziyaret Başkan Tok’un PTT çalışanlarına karanfil dağıtarak hatıra fotoğrafı ile son buldu.