Toptan Fiyatına Pırlanta Küpeler!

TAKİP ET

İster kendiniz ister sevdiğiniz için safir küpe almak isteyin, fark etmiyor, bütün mücevherat ürünleri Emel Pırlanta'da toptan fiyatına satılıyor.

İster kendiniz ister sevdiğiniz için safir küpe almak isteyin, fark etmiyor, bütün mücevherat ürünleri Emel Pırlanta’da toptan fiyatına satılıyor. Bunun nedeni ürünler için değerli taşların yüksek miktarda ithal edilmesi ve daha sonra Emel Pırlanta’nın üretim yeri olan Kapalı Çarşı’da üretilmesidir. Yerli üretim olan harika pırlantalar ile buluşmanızın vakti geldi. Pırlanta Emel Pırlanta sayesinde herkes için erişilebilir olmayı başarmıştır. Pırlanta satın almak istiyorsanız tonlarca para ödemeniz gerekmiyor. Bütçenizi zorlamanız zorunlu değil. Emel Pırlanta sayesinde taksitli, kampanyalarla dolu ve avantajlı şekilde pırlanta alışverişi yapabiliriniz. Alışveriş yapmak için dilerseniz fiziksel mağazaları ziyaret edebilir, dilerseniz de online üzerinden işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

İnternetten Güvenli ve Keyifli Alışverişin Adresi: Emel Pırlanta

Artık pırlanta küpe satın almak için uzun mesafeler gitmeniz gerekmiyor. Online alışveriş ile pırlantalar ayağınıza kadar geliyor. Üstelik online alışveriş yaparken güvenliğiniz konusunda endile etmeniz gerekmez. Çünkü Emel Pırlanta güvenli alışveriş için 3D secure yöntemini sunmaktadır. Ayrıca internet alışverişiyle kargo ücreti ödemeniz istenmez. Ürün elinize en kısa sürede sıfır hasarla gelir. Bakım için de herhangi bir ücret talep edilmiyor. Ürünlerin hepsi sertifikaları ile satılıyor. Bu sertifikalar Belçika menşeili olup bütün dünya tarafından kabul görmüştür. Siz de sadece internete özel kampanyalardan yararlanmak, bulunduğunuz yerin rahatlığında alışveriş yapmak isterseniz Emel Pırlanta resmi internet sitesini ziyaret edin!

Dünyanın Her Yerinde Emel Pırlanta Var

1989 senesinde tektaş küpe , pırlanta kolye, yüzük vb. aksesuarlarla yola çıkan marka günümüzde halen en çok tercih edilen Pırlanta markaları arasında yer alıyor. Üstelik yalnızca Türk insanı değil, dünyadaki diğer insanlar da Emel Pırlanta’yı tercih ediyor. Dünyanın farklı noktalarına marka ihracat yapmaktadır. Öyle ki ihracat rakamları öylesine yükselmiştir ki, Emel Pırlanta Türkiye’de üçüncü sırada yer almayı başarmıştır. Suudi Arabistan, İngiltere, Singapur, İngiltere, Hong Kong, Japonya, Birleşik Arap Emirlikleri, Umman, Malezya ve daha aklınıza bile gelmeyecek pek çok ülkeye Emel Pırlanta ihracaat gerçekleştirmektedir.