TSE'den Karayolları Samsun Bölge Müdürlüğü'ne kalite belgesi

TAKİP ET

Karayolları Samsun Bölge Müdürlüğü Araştırma ve Geliştirme Baş Mühendisliği, Türk Standartları Enstitüsü'nden TS EN ISO 9001 Kalite Yönetimi Sistem Belgesi almaya hak kazandı.

Düzenlenen Belge töreninde konuşan Samsun Karayolları Bölge Müdürü Kenan Keskin; “Kalite” asla  durağan bir kavram olmayıp, sürekli iyileştirmeyi gerektiren dinamik  kavramdır. Çağımız hayatın git gide karmaşıklaştığı kalitenin baş döndürücü bir hızla yarıştığı bir dönemdir. Bu yarışta, Bilgiyi, teknolojiyi, parayı, insanı, makine teçhizatı velhasıl sahip olduğumuz kaynakları  iyi yönetmemiz lazım. İyinin sonu olmadığına göre ,bunun aslında bir kalite yolculuğu olduğunu kabul etmemiz gerekir. 
Bugün burada aldığımız Kalite yönetim Sistem belgesine, referans teşkil eden TS EN ISO 9001 Kalite yönetim sistem standardı uluslararası bir standart olup, bu anlamda uluslararası alanda kabul görmüş en önemli rehberdir…Bundan sonraki hedeflerinin ise, Kalite yönetim sistem belgesinin kapsamının genişleterek, tüm birim ve şubeler de etkin bir şekilde uygulanmasın sağlamak olduğunu ifade etti.
TSE Samsun Belgelendirme Müdürü Erol Kaygı, Karayolları Samsun Bölge Müdürlüğü  Yönetim ve çalışanlarını başarılarından dolayı kutlayarak, 2 yıllık bir hazırlık süreci sonunda, 09-10.03.2017 tarihlerinde Enstitümüz personelleri  tarafından gerçekleştirilen denetimler sonunda, Karayolları Samsun Bölge müdürlüğümüz Araştırma ve Geliştirme Baş Mühendisliğinin; TS EN ISO 9001 Kalite Yönetimi Sistem Belgesi almaya hak kazandığını ifade ederek, bu  belgenin alınmasının bir başarı olduğunun ancak asıl başarının bu sistem ve belgenin sürekliliğinin sağlanması olduğunu belirtti.
Yapılan törende; TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetimi Sistem belgesi ve bayrağı,TSE Samsun Belgelendirme Müdürü Erol Kaygı tarafından, Karayolları Samsun Bölge Müdürü Kenan Keskin’e takdim edildi.

TSE Samsun Belgelendirme Müdürü Erol Kaygı